Nieuwe Directeur-Bestuurder: Veluvine

Minouche van Kranen. Foto: AHA Fotografie Nunspeet

Minouche van Kranen uit Epe is vanaf 15 augustus de nieuwe directeur-bestuurder van sociaal-cultureel centrum Veluvine in Breda. De Raad van Commissarissen, aandeelhouders en vertegenwoordigers van het personeel van Veluvine voerden de afgelopen periode meerdere gesprekken over de invulling van de functie.

Minouche van Kranen (Nieuwkoop, 1972), studeerde Toeristisch Management en werkte onder meer als Chef Banqueting bij Nationaal Park de Hoge Veluwe en als Meeting & Event Regisseur bij Bilderberg RĂ©sidence Groot Heideborgh. Daarvoor was ze eigenaar/directeur van Weber Brandblusmateriaal, een familiebedrijf dat ze in 2020 verkocht. Ze is in Nunspeet geen onbekende. Velen zullen haar kennen als voorzitter van Rotary Club Nunspeet, voorzitter van de Business Club van Noord-Veluws Museum Nunspeet of van haar eigen Taarterie onderneming.

Minouche van Kranen volgt interim directeur Koos Meijerink op als directeur-bestuurder van Veluvine. Daarvoor stond Hannelore Leusink veertien jaar aan het roer van Veluvine.

Bron: Veluvine (04-07-2023)

In april en mei 2023 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures