Nieuwe Directeur-Bestuurder: Stichting &CC (het Koorenhuis & Concordia)

Duncan Peltenburg

Duncan Peltenburg is sinds 1 februari 2023 werkzaam als directeur-bestuurder van Stichting &CC (het Koorenhuis & Concordia) in Den Haag, voor de komende periode van een jaar. Dit na het komende vertrek van de huidige directeur-bestuurder Sewan Mumcuyan die een nieuwe functie heeft aanvaard als directeur-bestuurder van de Stadsschouwburg Utrecht.

Duncan zal zich gaan inzetten om Stichting &CC verder te verduurzamen en de weerbaarheid en toekomstbestendigheid van de organisatie te vergroten, op basis van de eerder vastgestelde missie en visie. Tevens zal hij ondersteunen in het werven van een nieuwe leiding voor Stichting &CC en eventuele vernieuwingen in structuur.

Duncan is momenteel ook actief als themavoorzitter Makersklimaat voor de New Deal Cultuur Rotterdam, bestuurslid en penningmeester van de Kunstenbond en lid van de kerngroep Creatieve Coalitie Rotterdam.

In een recent interview vertelt Duncan:

“Ik zal het komende jaar als directeur-bestuurder aan de slag gaan om de positionering van Het Koorenhuis, Concordia en Huis voor Makers te verscherpen. Vanuit deze positie gaan wij samen met alle medewerkers en freelancers van Stichting &CC aan de slag om de organisatie verder te laten groeien en financieel weerbaar te maken.”

Bron: Het Koorenhuis (02-02-2023)