Nieuwe Bestuursleden: De Helling

Foto Gwen Peroti: Rimke Lammerink. Foto Tim Geertshuis: De Helling

Poppodium De Helling krijgt twee nieuwe bestuursleden: Gwen Peroti en Tim Geertshuis. De nieuwe bestuursleden komen uit de muzieksector en gaan het Utrechtse de komende jaren versterken met hun kennis en ervaring. In totaal bestaat het bestuur van De Helling nu uit zes leden. Directeur Arlette de Jong: “Met dit bestuur kunnen we de toekomst aan.”

De Helling professionaliseert op het gebied van programmering, inclusiviteit en duurzaamheid. De Jong: “Het bestuur is bij ons een belangrijke aanjager van vernieuwing. Ik ben daarom zeer verheugd met deze twee nieuwe bestuursleden. Zij nemen kennis mee die De Helling versterkt. Samen met het team wordt er gebouwd om De Helling sterk uit deze coronaperiode te laten komen.”

Gwen Peroti was tot voor kort werkzaam bij poppodium PAARD in Den Haag. Daarnaast is ze programmeur van het festival Werfpop in Leiden en werkt ze bij diverse organisaties en festivals in de culturele sector. Zij deelt haar expertise als programmeur en haar netwerk in de muziekwereld met De Helling.

Tim Geertshuis werkt bij TivoliVredenburg als één van de teamleiders op de afdeling hospitality. Hij is bedrijfskundige met een achtergrond in het sociale domein. Vanuit zijn huidige functie is hij deskundig op het gebied van inclusiviteit en neemt deze expertise mee als bestuurslid bij De Helling.

De Helling verbouwt deze zomer en gaat op 19 augustus weer open (mits de maatregelen het toelaten) met een concert van Spinvis. Later die week, op 21 augustus, volgt clubnacht AB Nights (16+ avond). De week erop danst De Helling door met Ignition en Het Complot, en op zondag 29 augustus staat Queer Film Festival Utrecht in De Helling met haar programma. Voor meer informatie, zie www.dehelling.nl.

Bron: De Helling (21-07-2021)

Voor de vacature van Lid Raad van Bestuur met expertise inclusiviteit is in april 2021 geworven via Culturele vacatures