Nieuwe Algemeen Directeur: Het Danspaleis

Gerrien Anbeek (1967) is in augustus gestart als algemeen directeur van Het Danspaleis. Zij rapporteert aan het bestuur van de stichting en vormt samen met de creatief directeur het directieteam van Het Danspaleis.

De groeistrategie is de komende tijd gericht op het verwezenlijken van een sociale onderneming, in aanvulling op de ANBI-stichting, om zo de missie om alle ouderen in Nederland vitaal en inclusief te houden, te kunnen realiseren. De belangrijkste opdracht voor Gerrien is daarnaast het onderbouwen van de social impact en de inrichting van scale-up Het Danspaleis, waarin de formules zoals de Danspaleizen, Muzieksalons en Een Praatje en een Plaatje worden geïntegreerd in één sterke, klantgerichte maatschappelijke organisatie.

Gerrien heeft de afgelopen 15 jaar gewerkt als entrepreneur en (interim)directeur in de financiële en corporate sector. Daarvoor was zij van 1998-2003 werkzaam als Global Director Programma & Change Management bij KPMG Consulting in New York, Washington en Londen, en tot 2005 als Associate Director bij EY. Gerrien is afgestudeerd met een BSc. Human Resource Management en MSc. Algemene Sociale Wetenschappen, Vraagstukken van Management en Beleid aan de Universiteit Utrecht.

Gerrien Anbeek is tevens bestuurslid-festivaldirecteur van Stichting Festival FolkBaroque Amsterdam.

Lees meer: Het Danspaleis (01-08-2019)

In juni en juli 2019 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures