Nieuw Bestuur: Circus Rotjeknor

Circus Rotjeknor heeft een nieuw bestuur. De nieuwe voorzitter en drie nieuwe leden gaan zich in samenwerking met de dagelijkse leiding belangeloos inzetten voor het Rotterdamse jeugdcircus. Samen met het oude bestuur werken de vier nieuwe gezichten aan een goede overdracht.

Circus Rotjeknor biedt circus-spel en circus-sport aan iedereen vanaf 3 jaar via hun reguliere lesaanbod in de nieuwe loods op Rotterdam Katendrecht, maar ook in de wijken (o.a. Feijenoord, Delfshaven, Zuidwijk). Ze komen op scholen en je komt ze regelmatig tegen in de stad (of daarbuiten) bij evenementen en festivals. In Rotterdam werken ze samen met veel culturele én sportorganisaties, maar ook buiten Rotterdam zijn ze actief.

Ze zijn actief betrokken bij de diverse jeugdcircussen in Nederland en spelen ook een rol van betekenis in het internationale speelveld. Circus Rotjeknor gelooft in de kracht van samen en wil een diverse en inclusieve werkomgeving bieden die inspireert, vertrouwen geeft en constructieve samenwerking aanmoedigt. Alle kinderen beoefenen circusspel of circussport op hun eigen niveau in overeenstemming met hun talent of wens. Het circus werkt onder andere samen met Codarts Circus Arts, Rotterdam Circusstad en Tall Tales Company.

Het nieuwe bestuur bestaat uit:

  • Voorzitter: Andrea Wildeboer
  • Vicevoorziter: Matthijs van Muijen
  • Penningmeester: Ellen Stam
  • Secretaris: Tom Vollebregt

Voor de functie van penningmeester is geworden via Culturele Vacatures. De nieuwe penningmeester, Ellen Stam, leerde Circus Rotjeknor kennen via haar dochter, die er de afgelopen 3 jaar op les heeft gezeten. Zowel haar studie als werkervaring is in HRM.

Lees meer: Circus Rotjeknor (07-02-2021)

In mei 2020 is voor de functie van penningmeester geworven via Culturele vacatures