Kunsthuis SYB: Algemeen Directeur neemt afscheid

Foto genomen tijdens de residency periode van Caz Egelie en Jesse Strikwerda

Algemeen directeur Josine Sibum Siderius heeft met ingang van 1 februari 2022 afscheid genomen van Kunsthuis SYB te Beetsterzwaag.

“Bij Kunsthuis SYB heb ik van dichtbij kunnen meemaken wat er gebeurt als kunstenaars tijd en ruimte krijgen om hun werk verder te ontwikkelen. Hun enorme toewijding, productiviteit, verbeelding en werkplezier hebben me (weer) laten zien hoe belangrijk residencies als SYB zijn. Ik ben trots op de projecten die zijn uitgevoerd, maar ook op de intensieve samenwerkingen die SYB is aangegaan op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

Ik ga SYB erg missen, maar weet ook dat ik de organisatie in goede vorm én in goede handen achterlaat, met een mooi programma voor 2022, bij een betrokken bestuur, onze fantastische vrijwilligers, de zeer sterke PC en Circles en alle andere partners.”

Josine heeft in haar drie jaar bij SYB veel betekend en in werking gezet. SYB bedankt haar voor haar toewijding en de fijne samenwerking, en wenst haar veel succes in haar nieuwe functie als projectleider bij Cross-TIC!

Lees meer: Kunsthuis SYB (03-02-2022)