De Meerpaal: directeur-bestuurder vertrekt

Hans Maris

Directeur-bestuurder Hans Maris gaat De Meerpaal in Dronten verlaten. De komende weken zal Maris nog werkzaam zijn om zijn overdracht vorm te geven en een aantal lopende projecten af te ronden; 30 september is zijn laatste werkdag in De Meerpaal.

Als geboren en getogen Drontenaar wist Hans Maris hij al snel bestaande en nieuwe verbindingen te maken met bezoekers van De Meerpaal, maatschappelijke organisaties en belangrijke stakeholders. Hij heeft samen met de medewerkers een belangrijke impuls gegeven aan de betekenis van de activiteiten van De Meerpaal voor de Drontense samenleving.

Over De Meerpaal
De Meerpaal in Dronten is een unieke multifunctionele organisatie waar wordt gewerkt aan de wensen van mensen; er is altijd wat te doen. In deze bruisende en dynamische organisatie wordt een breed scala aan activiteiten aangeboden voor jong en oud op het gebied van cultuur, welzijn, theater, congressen en evenementen. Daarnaast zijn in De Meerpaal een bibliotheek, bioscoop en Grand Café gehuisvest. Ook de dorpshuizen in Swifterbant en Biddinghuizen maken deel uit van de organisatie.

Lees meer: De Meerpaal (24-08-2023)