Culturele vacatures: verhuisd!

Het kantoor van Culturele vacatures is onlangs verhuisd, en per 15 november 2021 officieel gevestigd op Boschdijkstraat 45 in Den Bosch als ‘huisgenoot’ in de Verkadefabriek.

Tot voor kort werkten wij in een monumentaal pand aan het Julianaplein in Den Bosch, maar daar misten we – ondanks de mooie architectuur – de culturele omgeving. We hadden het geluk dat er dit najaar een kantoorkamer vrij kwam in de Verkadefabriek. We hebben er al enige tijd onze intrek genomen, maar het duurde even voordat ook de telefoonaansluiting geregeld was. Inmiddels werkt dat ook helemaal, dus is onze verhuizing nu officieel!

We voelen ons erg thuis als ‘huisgenoot’ in de Verkadefabriek. We maken graag gebruik van de bedrijfslunch en dompelen ons onder in de leuke, inspirerende contacten. Het is erg motiverend om dagelijks op zo’n bruisende, culturele plek te werken. Buiten werktijd maken we ook graag gebruik van het culturele aanbod. Zo hebben we meegedaan aan de Grote Verkadefabriek Cultuurquiz – en die zelfs gewonnen! Kortom: we zitten hier helemaal op onze plek!

Boschdijkstraat 45 | 5211 VD ’s-Hertogenbosch | 085 – 02 40 073