Blog

Culturele vacatures schrijft een blog over ontwikkelingen in de culturele sector. Met de artikelen op ons blog willen we graag context bieden aan de vacatures die op onze site gepubliceerd worden. Dit kunnen ontwikkelingen of trends zijn die wij in meerdere vacatures beschreven zien. Of meer achtergrondinformatie bij bepaalde nieuwe en opmerkelijke zaken die in vacatures gevraagd of beschreven worden.

Door de grote hoeveelheid vacatures die wij publiceren voor veel verschillende culturele organisaties zijn wij snel op de hoogte van veranderingen in de kunst- en cultuursector. De vacatures bieden een goed beeld van wat er gaande is in onze sector. Cultureel ondernemerschap, aanbod voor nieuwe doelgroepen, werken zonder subsidie, projectmatig werken of de positie van vrijwilligers; het is allemaal zichtbaar in ons vacature-aanbod.


Laatste blogpost:

Follow Up: WOW Amsterdam – Stagiair PR en Communicatie

‘Deze kas is ontworpen door twee architecten en gebouwd met mensen uit de buurt.’ Ik sta met Saúl de Boer (27), kersverse stagiair PR en communicatie bij WOW Amsterdam, op de binnenplaats van het enorme pand dat het multidisciplinaire WOW herbergt, in de miezer. Waar elke andere plek daar meteen iets troosteloos van zou krijgen heeft WOW daar geen last van.

Lees meer…


Je vindt ons blog op blog.culturele-vacatures.nl.

We horen ook graag van jullie! Reageer op artikelen via het blog of social media. Heb je zelf een onderwerp waarvan je vindt dat wij er aandacht aan zouden moeten besteden, laat het ons weten via info@culturele-vacatures.nl.

Met dank en hartelijke groet,

Jaconelle, Leonie, Rosa en Nienke
Team Culturele vacatures