WILD Producties: Productieleider

WILD Producties in Utrecht zoekt een Productieleider voor totaal 15 tot 20 dagen | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 26-08-2024WILD Producties maakt professionele voorstellingen met trans en genderqueer jongeren. We bouwen aan een community waar trans jongeren zich veilig voelen, kunnen experimenteren en spelen. Onze stijl is fysiek theater, en dans en muziek spelen een belangrijke rol in onze voorstellingen. Iedereen die meewerkt, voor en achter de schermen, is trans en/of genderqueer.

Wij zoeken voor onze nieuwe voorstelling ‘Het Verhaal Dat Nooit’ een

Productieleider (x/v/m/-)

totaal 15 tot 20 dagen

WILD Producties is op zoek naar een ervaren productieleider (x/v/m/-) voor ons nieuwe project: Het Verhaal Dat Nooit. Vanaf september 2024 repeteren we elke zaterdag in Utrecht, en we gaan eind februari 2025 in première in ZIMIHC Stefanus in Utrecht Overvecht. WILD Producties werkt met een groep van ongeveer 30 trans kinderen en jongeren van 9-19 jaar. Ons team is zelf ook trans en genderqueer, en we zoeken dan ook iemand die zich wat dat betreft bij ons thuis voelt.

Je zult verantwoordelijk zijn voor al het regelwerk rondom voorstellingen en repetities, contact met de spelers en vrijwilligers, ouders en publiek. Je bent aanwezig bij een aantal repetities, en bij het montage weekend en de voorstellingsdagen ben je er ook. Verder zijn je werktijden flexibel in te delen in overleg. We hebben een zakelijk leider, dus je bent niet verantwoordelijk voor financiële zaken.

Eigenschappen waar we naar zoeken zijn zelfstandigheid, stressbestendigheid, een proactieve houding, inlevingsvermogen en plezier in het werken met trans jongeren. Ervaring als productie persoon is een enorme pre.

Belangrijke data

14-09-2024 Start repetities, vanaf dan elke zaterdag
14-02-2025 Opbouw in theater
15-02-2025 Montage
16-02-2025 Montage
21-02-2025 Generale repetitie
22-02-2025 Voorstelling 1 première
23-02-2025 Voorstelling 2 matinee
01-03-2025 Voorstelling 3
02-03-2025 Voorstelling 4 matinee

Honorarium
Voor dit project hebben we rond de 15 tot 20 dagen met een dagprijs van 300 exclusief BTW beschikbaar. Hoeveel dagen het precies worden, is afhankelijk van toekenning van subsidies.

Procedure
Reageren doe je via onderstaande button. Eind augustus zullen we je laten weten of je wordt uitgenodigd voor een interview. De interviews vinden in de eerste twee weken van september plaatst. Het zou fijn zijn als je vanaf oktober aan de slag kan, maar het grootste deel van het werk is in januari / februari 2025.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.