Theater Oostpool: Technisch Producent

Theater Oostpool in Arnhem zoekt een Technisch Producent voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenTheater Oostpool uit Arnhem neemt je als groot, nationaal theaterbedrijf, mee in wat de wereld nu bezighoudt. Onze verhalen zijn jong en vurig, maar ook persoonlijk en grappig. We kiezen voor een verscheidenheid aan achtergronden en culturen, want theater is voor iedereen. Wij zijn jong in hoe we denken en in wat we maken, maar ook divers; iedereen hoort erbij. Onze shows zijn schaamteloos en onbevangen. Jaarlijks zien zo’n 75.000 mensen een show van Theater Oostpool in de Nederlandse theaters. We spelen in grote en kleine zalen, op festivals en op locatie. Recente shows zijn onder meer Showmeister, Cock, Girls and Boys en het Achtste Leven (voor Brilka). Theater Oostpool bestaat uit zo’n 30 vaste medewerkers en tientallen tijdelijke medewerkers, die zich op projectbasis voor korte of langere tijd aan onze organisatie verbinden. En waar we het land doorkruisen met onze producties, vinden we al meer dan 70 jaar ons thuis in Arnhem. Ons eigen theater is dé plek waar we experimenteren, maken, proberen, monteren en spelen.

“Het fijne van bij Theater Oostpool werken is dat de basishouding van de techniek is: ‘ja gaan we doen’. Uiteraard binnen het verantwoord haalbare in de snel veranderende wereld, zowel op praktisch als menselijk niveau. De afdeling Techniek houdt van deze inspirerende en gelijkwaardige dialoog met de artistieke teams en is daarmee meer dan alleen een facilitator”. (Mirjam van Tiel – zakelijk directeur)

Voor de afdeling Techniek zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

Technisch Producent

0,8 fte (of equivalent daarvan)

Je functie
Je bent voor alle technische producties van Theater Oostpool eindverantwoordelijk en zorgt voor goede afstemming met de 1e inspiciënten over de technische productie en uitvoering zodat de processen goed op elkaar aansluiten. Je stuurt een technisch team aan bestaande uit vaste en freelance technici. Dit gebeurt in eigen huis of op reis, en je bent hier zelf meestal tot aan de eerste paar verplaatsingen zelf ook onderdeel van.

Als Technisch Producent heb je een leidinggevende functie en ligt de nadruk op het vertalen van onze artistieke wensen, ideeën en concepten naar (technische) realisatie. Je werkt in de ontwikkeling en voorbereidingen van de voorstellingen nauw samen met het artistieke team en de afdeling productie. Je draagt zorg voor de inzet van technische apparatuur en materialen die nodig zijn voor producties. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en bewaken van technische productiebudgetten.

Vanuit deze coördineren rol neem je deel aan de MT-vergaderingen om op deze manier, vanuit je expertise, mee richting te geven aan onze organisatie.

Wat zoeken wij?
Je hebt binnen de podiumkunsten ruime ervaring als 1e inspiciënt of Technisch Producent. Hierdoor sta je in verbinding met het kunstenaarschap van onze makers zonder daarbij het praktisch realisme uit het oog te verliezen.

Wij zoeken iemand die hart heeft voor theater. Vanuit die passie ben je ervaren met het aansturen, motiveren en enthousiasmeren van de technische teams. Je hebt ruime ervaring met de technische productie van podiumkunsten en hebt hierin oog voor zowel mens als detail. Je beschikt over een creatieve en oplossingsgerichte werkhouding, weet goed overzicht te houden en kan goed plannen en organiseren.

Wat bieden wij?
Een dynamische baan bij één van de meest gerenommeerde theatergezelschappen van Nederland; Theater Oostpool is een sterk merk met veel potentie.

Een functie met flexibele werkuren. Dit geeft de mogelijkheid om je werkweek van vier dagen in de delen op basis van de productiebehoeften. De verwachting hierbij is dat je drie dagen per week aanwezig bent op kantoor buiten de montageperiodes.

Qua salariëring bieden wij schaal VIII conform de CAO Toneel en Dans 2024 (minimaal € 3.426 en maximaal € 4.994). Binnen Theater Oostpool krijg je 27 vakantiedagen plus 12 ATV dagen op fulltime basis. Wij kennen een gunstige pensioenregeling én je krijgt gratis toegang tot alle voorstellingen van Theater Oostpool. Om je werk goed uit te kunnen voeren krijg je de beschikking over een laptop, telefoonvergoeding en (ruime) opleidingsmogelijkheden.

Solliciteren?
Herken jij jezelf als onze Technisch Producent, dan willen we je graag leren kennen! Vanwege onze zomersluiting van 15 juli tot en met 4 augustus 2024 kan het wat langer duren voor je een reactie van ons ontvangt. Er is geen vaste sluitingsdatum voor deze vacature. We bekijken de sollicitaties doorlopend en sluiten de vacature zodra we de juiste persoon gevonden hebben.

Je motivatiebrief en relevante cv ontvangen wij graag via solliciteren@theateroostpool.nl.

Wil je eerst meer weten voor je solliciteert of wil je langskomen om de sfeer te proeven? Dat kan natuurlijk ook. Laat het ons weten via solliciteren@theateroostpool.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Theater Oostpool onderschrijft de Code Diversiteit en Inclusie en heeft zich ten doel gesteld om als organisatie een afspiegeling van de maatschappij te zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.