Rijswijkse Schouwburg: Specialist Podiumtechniek (licht)

De Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk zoekt een Specialist Podiumtechniek (licht) voor 32 of 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-08-2024De Rijswijkse Schouwburg is een centraal gelegen theater met een zaal voor 700 bezoekers, een veelzijdige kleine zaal en een gezellig theatercafé. Ons team bestaat uit ongeveer 20 vaste medewerkers en 20 oproepkrachten. Samen bieden we een podium aan professionele- en amateurvoorstellingen, verhuren we ruimtes en ontvangen we onze bezoekers met gastvrijheid hoog in het vaandel.

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in de techniek van een ambitieus theater?

Specialist Podiumtechniek (licht)

32 of 36 uur per week

Als specialist podiumtechniek speel je een cruciale rol in het realiseren van voorstellingen en andere evenementen. Je voert alle theater-technische werkzaamheden uit en draagt bij aan het onderhoud van de theater-technische inventaris en het gebouw. Je werkt samen in een team van vijf technici en bent allround inzetbaar voor diverse disciplines, zoals op- en afbouw, belichting, geluid, hijsinstallatie en projectie.

De Rijswijkse Schouwburg heeft recentelijk de transitie naar LED verlichting gemaakt in de theatertechniek. Dit wordt ook een belangrijk aspect van je werk, waarbij je meewerkt aan de de doorontwikkeling van een high-end lichtplan dat volledig uit Elation moving heads zal gaan bestaan. In combinatie met een ETC APEX 10 lichttafel biedt dat voor ambitieuze operators de modernste creatieve tools. Net zo belangrijk is de juiste data infrastructuur die bij ons dusdanig efficiënt en doordacht is ontworpen dat het aanbieden van de armaturen aan bezoekende gezelschappen soepel en snel verloop.

Wij zoeken iemand die:

  • Passie heeft voor belichting waarbij uitgebreide kennis van ETC-lichttafels en ervaring met het maken en uitvoeren van lichtplannen essentieel is.
  • Bij voorkeur al in het bezit is van een BMT-A/VBT-A certificaat en BHV/EHBO diploma.
  • Basiskennis heeft van de bediening van digitale geluidstafel en een TNM trekwerkconsole of soortgelijke.
  • Bereid is om onregelmatige tijden te werken, stressbestendig is en een proactieve gastvrije instelling heeft.
  • In of in de directe omgeving van Rijswijk woont.

Wat bieden wij jou?

  • Een jaarcontract (32 of 36 uur per week) met salarisschaal 5 conform CAO Nederlands Podia.
  • Veel vrijheid én verantwoordelijkheid in een informele bedrijfscultuur.
  • Mogelijkheden voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.
  • De kans om een significante bijdrage te leveren aan -en ervaring op te doen met- de belichting van de toekomst.

Klaar om deel uit te maken van ons team en de toekomst van de Rijswijkse Schouwburg vorm te geven? Solliciteer nu! Stuur je cv en motivatie naar Ronald de Blécourt, Hoofd Theatertechniek, via ronald@rijswijkseschouwburg.nl.

Heb je vragen over deze vacature? Stel die dan ook via dit e-mailadres.

De Rijswijkse Schouwburg wil een grotere diversiteit in haar personeelsbestand. Mensen met verschillende achtergronden in studie, afkomst en cultuur worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Zijn we enthousiast geworden na je motivatie? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek met het Hoofd Theatertechniek. Gesprekken vinden plaats voor 13 juli of na 1 september in verband met de zomerstop.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.