Prison Escape / Real Life Gaming: Uitvoerend Producent

Prison Escape / Real Life Gaming in Utrecht zoekt een Uitvoerend Producent voor 28 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenPrison Escape Utrecht is een unieke ervaring, ondersteund door een breed spectrum aan podiumkunsten en technische disciplines. Onze productie maakt gebruik van een uitgebreid team bestaande uit 50 acteurs, technische specialisten in licht- en geluidsontwerp, scenografie, kostuumontwerpers en meer. De complexiteit van de productie zie je onder andere terug in de tijdspanne van een drie uur durende voorstelling, opgedeeld in verschillende fases. Ondersteunend door calls & cues, onder leiding van een ervaren regisseur en producent, in het decor van een echte gevangenis en met meer dan 300 rekwisieten. Een schaalvergroting die twintig keer zo groot is als die van een conventioneel theaterstuk.

In de ontwikkeling van het scenario van Prison Escape Utrecht hebben we ons verdiept in de rijke geschiedenis van het architectonische pand waar de voorstelling plaatsvindt: het authentieke Pieter Baan Centrum. Dit onderzoek omvatte een studie naar Pieter Baan, de naamgever van het centrum, bekend om zijn innovatieve en humane benadering binnen de penitentiaire inrichtingen. De principes van menselijkheid en behandelbaarheid waar Baan voor stond, zijn verweven in de diverse verhaallijnen die mensen tijdens de voorstelling zullen ervaren.

Wil jij jouw organisatie skills inzetten als eindverantwoordelijke tijdens de Prison Escape Utrecht Shows? Kom dan bij ons werken als

Uitvoerend Producent

28 tot 40 uur per week

Na de producties in Rotterdam, Breda, Online en Doetinchem hebben we onze organisatie uitgebreid met Prison Escape Utrecht in het Pieter Baan Centrum. Na een succesvol eerste seizoen start in september 2024 een tweede seizoen. Voor twee  casts van in totaal 50 acteurs, 20 man crew, shows van 3 uur, een gebouw van 3000 m2, en zo’n 2000 bezoekers per showweekend zijn we op zoek naar een Uitvoerend Producent.

Wat ga je doen?
Als uitvoerend producent (UP) ben je de eindverantwoordelijke voor de organisatie en veiligheid gedurende alle showweekenden tijdens Prison Escape Utrecht. Dit betekent dat je uiterst gedegen voorbereid aan je weekend begint en in staat bent om je teamleden doeltreffend te sturen en te leiden, zodat het een uitmuntend showweekend wordt.

Je bent vooral aan het vooruit denken, om zo proactief problemen en incidenten te voorkomen. Waardoor elke show vlekkeloos verloopt. Dit geeft iedereen op de werkvloer, van suppoost tot acteur, een gevoel van onwrikbare zekerheid, scherpte en positiviteit! Als UP geef je leiding aan een 6 koppig team met elk hun eigen focus zoals: acteurs / spelbegeleiding, logistiek, klantontvangst en veiligheid.

Wie zoeken we?
UP’s zijn organisatorische meesterbreinen die zich onderscheiden door de kunst van stabiliteit en het maken van snelle beslissingen. Ze geven leiding vanuit overzicht, bijvoorbeeld door altijd een georganiseerde inbox te hebben en op de hoogte te zijn van alle afspraken. Daarnaast nemen ze snelle en weloverwogen beslissingen en kunnen ze feilloos prioriteiten stellen. Je vindt het waardevol om de leiders waar je mee werkt gefocust te houden op uitdagingen en te groeien in hun leiderschap.

Het is van belang dat je in staat bent om grote teams te enthousiasmeren en de hele cast en crew moeiteloos kan coördineren. Jij bent daadkrachtig, vastberaden.

Wat bieden we?
Een klus of baan met zekerheid voor minimaal 2,5 jaar zonder bezuinigingen op subsidie. Met met veel autonomie, verantwoordelijkheid en verschillende kunstdisciplines in een grootschalige productie die plaatsvindt in een uniek pand.

Onze shows draaien van donderdag tot en met zondag, wat daarom ook jouw werkdagen zijn. Je maakt lange dagen van ongeveer 12:00 – 23:00 uur. Hiermee kan je rekenen op een dagprijs tussen de € 340,- en de € 400,- naargelang je senioriteit en relevante werkervaring. In enkele gevallen bieden we een contract aan, waarbij het salaris zal liggen tussen de € 3000,- tot  € 3750,-  bruto op basis van een fulltime aanstelling.

Onze seizoenen lopen van maart tot en met juni en van september tot en met half december. We hebben een voorkeur voor iemand die meerdere seizoenen met ons mee wil werken aan het laten groeien van deze productie. Waarbij de ambitie is om nog veel unieke ervaringen neer te zetten.

Reiskosten worden vergoed, er is catering op locatie. Verdere mogelijkheden bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.

Heb je interesse in deze functie?
Stuur je motivatie en cv naar HR@reallifegaming.com, met als onderwerp: Uitvoerend Producent.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.