Oorkaan: Manager Acquisitie en Relatiebeheer

Oorkaan in Amsterdam zoekt een Manager Acquisitie en Relatiebeheer voor 28 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 12-08-2024Oorkaan maakt al bijna 25 jaar theatrale concerten, waarin de muziek het allerbelangrijkst is en er alleen musici op het podium staan. We spelen in concertzalen en theaters en soms in een buurthuis of op een festival. Dit doen we voor iedereen vanaf twee jaar, voor kleine en grote oren, voor scholen of voor de hele familie. Onze voorstellingen zijn te zien en te horen in Nederland en in het buitenland.

Vanuit ons ruime en lichte kantoor in Amsterdam-West werken we met een klein team, ons eigen ensemble van vier musici en diverse gastensembles. Samen maken we twee à drie nieuwe voorstellingen per jaar en worden er zo’n 120 concerten gespeeld. We besteden veel tijd en aandacht aan ieders functioneren in het team en aan ieders betrokkenheid bij wat er uiteindelijk op het podium te horen en te zien is. We willen ons team de komende jaren net zo divers maken als de muziek die we ten gehore brengen.

Oorkaan zoekt per medio september een

Manager Acquisitie & Relatiebeheer

28 tot 32 uur per week

Word jij er blij van als de producties die wij maken op zoveel mogelijk plekken in de wereld te horen en te zien zijn? Hou je van muziek en van netwerken? Dan zoeken we jou, om de contacten met al onze stakeholders te onderhouden.

Wat ga je doen?

 1. Met de programmeurs van concertzalen, theaters, festivals en educatiekoepels, nationaal en internationaal bespreken wat we de komende seizoenen aan hun publiek kunnen laten horen.
 2. De bestaande relaties van Oorkaan verstevigen en verdiepen en nieuwe relaties aangaan. Dit zijn naast de programmeurs, ook de fondsen, sponsoren en mecenassen.
 3. Conferenties en beurzen bijwonen om Oorkaan te vertegenwoordigen.
 4. Onderzoeken wat er speelt in het veld en de positie van Oorkaan daarin verstevigen. Hierin werk je nauw samen met de marketingafdeling van Oorkaan.

Wat neem je mee?

 1. Jij kunt goed luisteren en weet verbinding te leggen tussen wat de programmeurs zoeken en wat Oorkaan te bieden heeft
 2. Je vindt het heerlijk om te netwerken en weet wanneer je waar moet zijn om onze stakeholders te spreken
 3. Je weet als geen ander het verhaal van Oorkaan over de bühne te brengen
 4. Je hebt innovatiedrang en weet collega’s daarvoor te enthousiasmeren
 5. Goed in talen. Nederlands en Engels zijn op orde

Wij bieden:

 • Een salaris volgens de cao Toneel & Dans, schaal VII (€ 3.055 – € 4.690 op basis van 40 uur), 8% vakantietoeslag en € 400,- eindejaarsuitkering (op basis van 40 uur)
 • Een aanstelling voor een jaar, die we verlengen bij goed functioneren
 • 27 vakantiedagen en 12 atv-dagen bij een volledig dienstverband
 • Persoonlijk opleidingsbudget
 • Een klein collegiaal team, een platte organisatie en een creatieve omgeving

Stuur je reactie waarin je jezelf voorstelt (een mail, filmpje, cv of motivatiebrief) op uiterlijk 12 augustus 2024 naar info@oorkaan.nl.

De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 19 augustus.

Voor meer informatie kan je op maandag tot en met donderdag tussen 9:00 en 17:00 bellen naar 020-620 28 28, vraag naar Florence.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.