Nederlands Dans Theater: Growth Marketeer

Nederlands Dans Theater in Den Haag zoekt een Growth Marketeer voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 17-08-2024Nederlands Dans Theater is een internationaal en toonaangevend hedendaags dansgezelschap. NDT is een huis voor creatie en bestaat uit twee gezelschappen, NDT 1 en NDT 2, met in totaal 48 dansers. Achter de schermen werken zo’n 70 medewerkers mee aan de voorstellingen en educatieve activiteiten. Van licht- en geluidsontwerp, kostuums, productie en techniek tot marketing, HR en Financiën.
Ontwikkeling, onderzoek en innovatie staan centraal in ons werk. NDT
presenteert wereldwijd voorstellingen in onder meer Europa, Amerika, Azië en Australië voor ongeveer 150.000 bezoekers per jaar, en verbindt zich aan een groot aantal doelgroepen en gemeenschappen, in Nederland en over de hele wereld. Elk seizoen werken we samen met opkomende en gerenommeerde choreografen en kunstenaars met verschillende achtergronden uit de hele wereld.

NDT hecht grote waarde aan samenwerking, nieuwsgierigheid, innovatie en
community. Daarom vinden we het zo belangrijk dat iedereen bij ons zichzelf kan zijn en zich kan ontwikkelen in een veilige en inspirerende omgeving. Ons uiteindelijke doel is om iedereen, waar ook ter wereld, met elkaar te verbinden door middel van dans.

Voor de afdeling Marketing, Communications & Development is Nederlands Dans Theater (NDT) op korte termijn op zoek naar een:

Growth Marketeer (m/v/x)

32 uur per week

Dankzij jouw digital mindset zitten onze zalen vol, kijken steeds meer mensen naar onze livestreams, en groeit onze wereldwijde community van dansliefhebbers.

Het team Marketing, Communicatie & Development van Nederlands Dans Theater (NDT) staat voor de mooie uitdaging om NDT nog zichtbaarder en “breder” in de markt te positioneren en het publieksbereik te vergroten. Denk jij dat je ons daarbij kan helpen? Ben je pro-actief, ondernemend en resultaatgericht? Dan horen we graag van je! Als Growth Marketeer draag je bij om samen met je collega’s van de afdeling deze ambities te realiseren.

Wat ga je doen?
In de functie van Growth Marketeer ontwikkel en onderhoud je relaties met theaters en speellocaties met betrekking tot marketing. Je ontwikkelt daarnaast ook zakelijke partnerships met ticketingpartners, theaters en/of andere speellocaties voor NDT. Je houdt je bezig met het analyseren, monitoren en bijsturen van (verkoop)resultaten en het vastleggen / beheren van (online) dashboards.

In samenwerking met de Coördinator Growth Marketing ontwikkel en implementeer je (online) marketingstrategieën en –toepassingen. Je krijgt energie van het uitvoeren van (cross-mediale) campagnes waaronder productiebegeleiding van materiaal en middelen, (eind)redactie op communicatie-uitingen en verspreiding. Je analyseert, rapporteert en presenteert de prestaties van alle campagnes op socials en van de website.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een (digital) marketing & communicatie functie op hbo-werk- en -denkniveau.
 • Ervaring en kennis van e-marketing, SEA / Social advertising.
 • Ervaring in CRM en in het maken van analyses en opstellen / beheren van dashboards.
 • Affiniteit met digital marketing.
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Wat heeft NDT je te bieden?
Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team van 13 medewerkers. Nederlands Dans Theater vindt het belangrijk dat werknemers zich gewaardeerd en betrokken voelen, waarbij eenieder zijn eigen talent als individu en als lid van een team kan ontwikkelen. Daarbinnen maken wij ons sterk voor gelijke kansen voor iedereen. Diversiteit en Inclusie zijn dan ook belangrijke kernwaarden binnen onze organisatie.

Daarnaast bieden we

 • Salaris conform schaal VI (maximaal € 4.491,- bruto per maand) cao Theater & Dans.
 • 32 vakantiedagen per jaar bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenregeling.
 • Tegemoetkoming in de reiskosten indien woonachtig buiten Den Haag.
 • Informele en internationale werksfeer.
 • Ruime opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Toegang tot OpenUp , platform voor mentaal welzijn, voor jou en je gezinsleden.

Ons kantoor en onze studio’s bevinden zich in Amare, onze thuisbasis, in het centrum van Den Haag, op loopafstand van zowel het Centraal Station als Station Hollands Spoor.

Hoe kun je solliciteren?
Heb je interesse? Solliciteer uiterlijk 17 augustus via het formulier. Je vult daar je contactgegevens in en uploadt je cv en een motivatiebrief.

De eerste kennismakingsgesprekken vinden bij voorkeur plaats op donderdag 22 augustus.

Heb je vragen?
Neem per mail contact op met de afdeling HR van NDT.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.