MIMIK Film+Theater+Café: Medewerker Marketing

MIMIK Film+Theater+Café in Deventer zoekt een Medewerker Marketing voor 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 26-07-2024Met vier filmzalen, een multifunctionele theaterzaal, een bar en een café zijn alle denkbare combinaties van cultuur, beleven en uitgaan in MIMIK mogelijk.

MIMIK is de hele dag geopend, we zijn een levendige ontmoetingsplek in Deventer. Onze theatervoorstellingen zijn vaak spraakmakend, maar altijd bijzonder. Van cabaret tot toneel en van literair tot muziek. Er is veel aandacht voor jong talent en nieuwe makers. In ons theater zie je regelmatig try-outs, met name ook van bekende, gevestigde namen. We programmeren actuele films, uit alle hoeken van de wereld. MIMIK vertoont films die cinematografisch en inhoudelijk meer te bieden hebben dan het reguliere bioscoopaanbod, voor een zo groot mogelijk publiek.

MIMIK’s horeca Eten & Drinken is modern en gastvrij. Er is veel aandacht voor gezond eten, duurzaamheid en lokale producten. Veel groente, kleur en smaak; dat is ons streven! Je kunt er terecht voor koffie en thee, lunch, borrel en diner. Het café beschikt over een ruim buitenterras en onze bar heeft een balkon met een schitterend uitzicht over de IJssel en de uiterwaarden. MIMIK biedt ontelbare mogelijkheden voor borrels, presentaties, vergaderingen, debatten, feesten en evenementen met net dat ene culturele snufje meer

Wil jij dat onze bijzondere voorstellingen een zo groot mogelijk publiek bereiken, kom dan werken op onze afdeling Marketing. Wij zoeken namelijk een energieke en creatieve

Medewerker Marketing

20 uur per week

Als marketingmedewerker bij MIMIK ben jij samen met het marketingteam (vier medewerkers) verantwoordelijk voor het bereiken van onze doelgroepen via verschillende online en offline kanalen. Jullie houden je samen bezig met de promotie van de theater- en filmvoorstellingen in MIMIK, social media, email- en contentmarketing, online advertising, content creatie, Google Analytics en het uitvoeren van campagnes.

Speerpunt van jóuw bijdrage in het team zal gericht zijn op de marketing voor alle theatervoorstellingen. Jij werkt daarom nauw samen met onze theaterprogrammeurs. Je krijgt van hen de informatie over de programma’s voor de reguliere en incidentele publiciteitsuitingen die je gaat maken.

Je focust je zo op het laten volstromen van onze theaterzaal om zoveel mogelijk mensen te laten kennis maken met, of genieten van voorstellingen. Dit varieert van topavonden door ervaren makers tot try-outs van nieuw talent.

Natuurlijk houd je ook de trends in de gaten en vertaalt deze naar nieuwe mogelijkheden voor MIMIK. Wij houden van eigen input en je bent niet bang om jouw mening te geven.

Wie ben jij?

 • Ben je een echte theaterliefhebber? Heb je daarbij ook een bijzondere voorkeur voor een vlakke vloer?
 • Heb jij een afgeronde en relevante mbo- of hbo-opleiding en werkervaring in een soortgelijke functie?
 • Woon jij in of om Deventer?
 • Ben jij gepassioneerd, enthousiast en heb je een proactieve werkhouding?
 • Ben jij communicatief sterk en beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift?
 • Heb je een creatieve pen?
 • Kennis van Adobepakket? Absoluut een pre.
 • Ben jij een flexibel organisatietalent en vind je het niet erg om af en toe in het weekend te werken?

Kun jij de bovenstaande vragen allemaal met ‘ja’ beantwoorden? Dan zoeken wij jou!

Je gage

 • De leukste en meest inspirerende werkplek van Deventer.
 • Eindejaarsuitkering en salaris volgens de cao Nederlandse Podia schaal 5.
 • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband.
 • Pensioenopbouw die voor meer dan de helft door werkgever wordt betaald.
 • Onbeperkt gratis naar de film en theatervoorstellingen.
 • Veel afwisseling in jouw baan met volop ruimte voor eigen ideeën, jouw eigen ontwikkeling en groei.
 • De mogelijkheid om thuis te werken.
 • Fijne teamactiviteiten, lunches en borrels.

Kom je auditie doen?
Heb jij het theater-dna en kun jij niet wachten om deze rol te pakken? Stuur dan je motivatie uiterlijk vrijdag 26 juli, met curriculum vitae naar Lydia, via hr@mimik.nl.

Voor vragen kun je contact opnemen met teamleider marketing & communicatie van MIMIK, Janet Elfrink via janet@mimik.nl.

Voor ons vanzelfsprekend, maar toch goed om te benadrukken
MIMIK onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie en wil als organisatie zoveel mogelijk een afspiegeling van de maatschappij zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.