K.F. Hein Fonds: Adviseur & Relatiebeheerder

Het K.F. Hein Fonds in Utrecht zoekt een Adviseur & Relatiebeheerder voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 28-07-2024Het K.F. Hein Fonds vindt het belangrijk dat mensen de provincie Utrecht mooier en sterker maken en dat inwoners de kans krijgen om verder te komen. Daarom steunen we waardevolle initiatieven en individuen met giften, adviezen, prijzen, beurzen en opdrachten. Bovendien brengen we bijzondere projecten graag breed onder de aandacht en denken we mee hoe samenwerking een initiatief kan versterken. We richten ons op drie domeinen Kunst & Cultuur, Mens & Maatschappij en Natuur & Erfgoed. Het team advies en relatiebeheer bestaat uit adviseurs met elk een focus op een van de domeinen. Naast het behandelen van aanvragen (zo’n 700 per jaar) wordt er nauw samengewerkt met het team programma aan initiatieven, projecten die door het fonds zelf worden geïnitieerd ten behoeve van de doelstellingen. Vier keer per jaar bereiden de adviseurs samen de bestuursvergaderingen voor.

Adviseur & Relatiebeheerder

32 uur per week

Wie ben jij?
Je bent breed maatschappelijk en cultureel georiënteerd, je hebt een scherpe analytische blik en uitstekende schriftelijke vaardigheden. Met deze vaardigheden kan je heel zorgvuldig en efficiënt plannen van aanvragers doorgronden en voorzien van een helder en afgewogen advies. Je kan gemakkelijk overweg met klantsysteemprogramma’s en/of aanvraagsystemen. Daarnaast heb je een belangrijke rol als relatiebeheerder. Je bouwt en onderhoudt een netwerk van relevante contacten in het maatschappelijke en culturele veld en signaleert trends. Hier speel je actief op in om zo de impact van onze ondersteuning te vergroten.

Waar kom je te werken?
In een betrokken team, waar goede ideeën tot leven worden gebracht met als doel om Utrecht en de omgeving mooier, beter en sterker te maken. Bij het K.F. Hein Fonds krijg je een zelfstandige en betekenisvolle rol binnen een breed cultureel en maatschappelijk veld. Je werkt in een relatief kleine organisatie maar met een groot bereik en netwerk midden in de stad Utrecht.

Wat bieden we je?

  • Salarisindicatie ligt tussen de € 4.000 en € 5.700 per maand (op basis van  40 uur) op basis van kennis en ervaring.
  • Pensioen wordt 100% betaald door de werkgever.
  • Een dertiende maand en vakantiegeld.
  • Een bepaalde tijd contract voor één jaar met zicht op een onbepaalde tijd contract na een jaar
  • 27 vakantiedagen.

Hoe kan je solliciteren?
We willen alle sollicitanten op dezelfde manier objectief beoordelen. Daarom vragen we je niet om een sollicitatiebrief of cv. In plaats daarvan stellen we alle kandidaten dezelfde vijf vragen waarmee we zicht krijgen op de mate waarin je aan de functie voldoet. Besteed voldoende aandacht aan het invullen; dit is de enige informatie waar we je in deze ronde op beoordelen. Gebruik per antwoord minimaal 75 woorden, maximaal 150 woorden. Vermeld wel je naam, telefoonnummer en e-mailadres in je reactie.

Sollicitatievragen voor de functie van Adviseur & Relatiebeheerder bij het K.F. Hein Fonds:

  1. Wat is je belangrijkste drijfveer om te solliciteren op de functie adviseur/relatiebeheerder, geef daarbij aan met welk(e) domein(en) van de drie domeinen je de meeste affiniteit hebt en waarom?
  2. Hoe heb jij jouw analytische en schriftelijke vaardigheden afgelopen jaren ingezet in jouw loopbaan?
  3. Vertel ons over een keer dat je een moeilijk advies of nieuws moest communiceren aan een interne of externe stakeholder (of aanvrager). Hoe heb je dit aangepakt en wat was de uitkomst?
  4. Geef een voorbeeld van hoe je een netwerk hebt opgebouwd en onderhouden binnen jouw loopbaan? Ga specifiek in op de manier waarop je dit netwerk inzet.
  5. Welke rol pak jij binnen een team en/of organisatie?

Stuur je antwoorden voor 29 juli 2024 naar vacatures@kfhein.nl. Vergeet niet om je naam, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden in je reactie. Succes!

Indien zich op de korte termijn geschikte kandidaten aanmelden, is er een mogelijkheid dat we voor de sluitingsdatum verkennende gesprekken starten. Het eerste officiële gesprek vindt plaats op 2 augustus 2024 (Maliesingel 28 in Utrecht). Mocht dit niet lukken vanwege de vakantieperiode is het mogelijk om de sollicitatie online te laten plaatsvinden.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de vacature dan kan je contact opnemen met de directeur: Anna Kesler akesler@kfhein.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.