HIZKIA: Projectcoördinator Kunsttransport

HIZKIA in Den Haag zoekt een Projectcoördinator Kunsttransport voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenHIZKIA is één van de grote spelers in de wereld van de kunstlogistiek. Vanuit onze vestigingen in Nederland, België, Denemarken, Zweden, Duitsland en Frankrijk assisteren wij musea, galeries en particulieren met art handling, transport en opslag van kunstobjecten. De kernwoorden binnen de organisatie zijn collegialiteit, passie en teamwork.

Voor onze Museale Projectafdeling (zes personen) in Den Haag zoeken wij een enthousiaste

Projectcoördinator Kunsttransport

32 tot 40 uur per week

Ben je op zoek naar een mooie baan binnen een internationaal werkveld? Wil je werken in een leuk team vol gemotiveerde, gepassioneerde en gezellige collega’s? Vind jij het leuk om te puzzelen, houd je van afwisseling en enige hectiek op zijn tijd? Lees hieronder snel verder, mogelijk passen wij bij jou!

Wat ga je doen?
Voor onze Museale Projectafdeling (zes personen) in Den Haag zoeken wij een enthousiaste coördinator. De afdeling is verantwoordelijk voor de coördinatie van nationale en internationale kunsttransporten, voornamelijk voor tentoonstellingen. Als Projectcoördinator ben je het aanspreekpunt voor de betrokken partijen; je organiseert en stuurt het volledige logistieke proces en je bewaakt de voortgang en het budget van zowel de klant als de eigen organisatie. Kwaliteit, betrouwbaarheid en zorgvuldigheid staan hierbij voorop.

Wie zoeken wij?
We zoeken een teamspeler die structuur kan aanbrengen, prioriteiten kan stellen en over een goed oplossend vermogen beschikt. Ben je daarnaast bestand tegen stress en een houd je van een informele werksfeer dan is hier mogelijk sprake van een match.

Wat neem jij mee?

 • Hbo werk- en denkniveau.
 • Minimaal twee jaar werkervaring als Projectcoördinator of in een vergelijkbare functie.
 • Uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels in woord en geschrift.
 • Ervaring in de logistieke sector is een pre.

Wat bieden wij?

 • Werken in een prachtig bedrijf met leuke, behulpzame collega’s.
 • Een uitdagende, afwisselende functie in een internationaal werkveld.
 • Salaris volgens de cao beroepsgoederenvervoer – Schaal G / € 2.808,00 – € 3.997,00.
 • Mogelijkheid om één vaste dag per week thuis te werken.
 • 24 vakantiedagen / 3,5 ADV dagen.
 • Doorgroei mogelijkheden.
 • Mogelijkheid tot deelname fietsen- of vitaliteitsplan.
 • Diverse bedrijfsuitjes / borrels gedurende het jaar.

Nog steeds enthousiast en herken je je hierin? Stop met zoeken wij stellen ons graag aan je voor!

Solliciteer via de knop met jouw motivatie en cv. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Frank Bouma via 070-3157777

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.