Forward Events: Hoofd-theatertechnicus

Forward Events in Rotterdam zoekt een Hoofd-theatertechnicus voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 31-08-2024Forward Events is gevestigd op het Bedrijvenpark Rotterdam Noord-West nabij de Spaanse polder. Wij verzorgen alle voorstellingen voor het theater Koningshof in Maassluis van techniek. Dit zal ook jouw vaste werkplaats worden. De theatervoorstellingen en -gezelschappen zijn heel gevarieerd (www.theaterkoningshof.nl).

Hoofd-theatertechnicus

40 uur per week

Kun je lezen en schrijven met de ECT-tafel. Bezit je de communicatieve vaardigheden om te luisteren naar een theatergezelschap, hun wensen te vervullen en vragen correct te beantwoorden. Heb je voldoende levenservaring en 5 jaar ervaring in de theaterwereld en rook je bij voorkeur niet. Persoonlijke hygiëne en een verzorgde uitstraling zijn vanzelfsprekend voor je, aangezien je het eerste aanspreekpunt bent, de gastheer/-vrouw, voor de artiesten.

Dan hebben wij de functie van je dromen in het theater Koningshof te Maassluis.

Het is een veelzijdig, zelfstandige allesomvattende functie, van het eerste belletje, de riders lezen, het gezelschap ontvangen, helpen opbouwen, een fantastische show neerzetten en als alles weer opgeruimd is, onder het genot van een drankje aan de bar, even gezellig napraten.

Het theater heeft de afgelopen jaren veel investeringen gedaan in nieuwe apparatuur en materialen, zoals Harmonic Design, Midas, ETC, Sennheiser, DPA en Shure. Waar jij uiteraard graag mee aan de slag gaat en bekend mee bent.

Daarnaast ben je flexibel in verband met ochtend-, middag- en avondshows.
De Nederlandse taal machtig. In het bezit van rijbewijs B en een eigen vervoermiddel. Woonachtig in de regio Rotterdam/Den Haag (reistijd 30 minuten).

De hoogte van het salaris hangt af van het aantal theaterseizoenen dat je gedraaid hebt in je carrière. Ervaring op alle mogelijke facetten binnen het theaterwezen spelen hierin dus een grote rol. Afhankelijk hiervan bieden wij een brutosalaris tussen de € 2.400 en € 3.800 per maand. Welke verhoogd wordt met € 0,23 reiskostenvergoeding per kilometer. Plus jaarlijks 8% vakantiegeld.

Stuur een e-mail naar info@forwardevents.nl ter attentie van Yvonne & Tim. Een van ons neemt binnen drie werkdagen contact met je op.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.