Enthousiasment: Theaterdocent

Enthousiasment in Geldrop zoekt Theaterdocenten voor een flexibel aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 15-08-2024Enthousiasment is een theaterbureau dat zich bezighoudt met het maken van theaterconcepten voor het basisonderwijs. Wij geven naschoolse theaterlessen, theaterworkshops en produceren voorstellingen voor kinderen in de basisschoolleeftijd in Noord-Brabant. Wij hebben als doelstelling om kinderen op een laagdrempelige en interactieve manier kennis te laten maken met theater. Door onze naschoolse lessen, workshops en het maken van voorstellingen worden kinderen enthousiast gemaakt om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

Wij zoeken voor het schooljaar 2024-2025

Theaterdocenten

flexibel

Een van de belangrijkste pijlers binnen Enthousiasment is het nog steeds groeiende Star Class-concept. Dit houdt in dat wij naschoolse lessen theater verzorgen in samenspraak met vele basisscholen in Zuidoost-Brabant en Midden-Brabant.

Wij zijn voor Star Class op zoek naar kandidaten die op freelance en flexibele basis een of meerdere middagen deze lessen op de basisscholen willen verzorgen.

Wij zoeken
Kandidaten die studeren of afgestudeerd zijn aan een theateropleiding (hbo). Flexibele, mensvriendelijke en spontane personen die ervaring hebben met en het fantastisch vinden om met kinderen te werken.

Taken
Op een pedagogisch verantwoorde wijze verzorgen van theaterlessen voor kinderen van groep drie tot en met acht op verschillende basisscholen in Zuidoost- en Midden-Brabant.

Wij bieden
Je werkt met gemotiveerde en leergierige kinderen die in de meeste gevallen zelf de keuze hebben gemaakt om zich te verdiepen in theater. Al onze docenten worden getraind en ondersteund bij hun werkzaamheden.

Spreekt deze oproep je aan?
Neem dan vóór 15 augustus 2024 contact op met Geert Gijsberts (Enthousiasment), g.gijsberts@enthousiasment.nl.

Voor eventuele vragen kun je bellen met 040-2572410 of appen naar 06-50515742.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.