Duda Paiva Company: Zakelijk Leider

Duda Paiva Company in Amersfoort zoekt een Zakelijk Leider voor 0,5 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 19-08-2024Duda Paiva Company maakt theater op het snijpunt van poppen en dans en werkt regelmatig samen met makers uit andere disciplines. Uit die bundeling van krachten ontstaan kleurrijke producties die uitdrukking geven aan gebeurtenissen en ontwikkelingen van deze tijd. Verhalen die hun weg vinden naar mensen van alle leeftijden en achtergronden in onze thuisstad Amersfoort, Nederland en Europa.

Zakelijk Leider (m/v/x)

0,5 fte

Wij zoeken een zakelijk leider m/v/x die vanaf 1 december 2024 samen met artistiek leider Duda Paiva onze visie vertaalt naar de culturele en maatschappelijke uitdagingen van deze tijd en naar de toekomst. Een zakelijk leider met een hart voor theater voor alle leeftijden en achtergronden. Iemand die sterke zakelijke en strategische capaciteiten heeft, maar ook oog en gevoel voor de artistieke kant van het werk.

Duda Paiva Company wordt meerjarig ondersteund door het Fonds Podiumkunsten en de Gemeente Amersfoort. Wij zijn een klein, divers team, dat samen veel mogelijk maakt. Het kantoor is gevestigd in Amersfoort.

Je bent iemand met

  • Leidinggevende ervaring bij een vergelijkbare (podiumkunst)instelling.
  • Zakelijk en financieel inzicht en ervaring met bedrijfsvoering.
  • Ervaring met fondsenwerving.
  • Een relevant netwerk.
  • Een vlotte pen, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Je herkent je in het volgende profiel

  • Je kunt visie en ambitie naar de vloer vertalen en doelen bereiken.
  • Je ziet het totaalplaatje en verliest jezelf niet in de waan van de dag.
  • Je bent een teamplayer en verbinder, zowel binnen de organisatie als extern.
  • Je hebt oog en hart voor de mensen met wie je werkt en de wereld waarin je leeft.
  • Je woont in (de omgeving van) Amersfoort.

Honorering en arbeidsvoorwaarden
Het betreft een parttime dienstverband van 0,5 fte. Honorering conform cao Toneel en Dans. De zakelijk leider begint met een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, die bij gebleken geschiktheid wordt omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Zin om samen met ons verder te bouwen aan Duda Paiva Company? We ontvangen graag je cv en motivatie voor de functie en Duda Paiva Company, vóór 20 augustus 2024 naar de huidige zakelijk leider, prisca@dudapaiva.com. Dit is ook het mailadres voor informatie over de vacature en de functieomschrijving. De gesprekken zijn in Amersfoort op maandag 16 september 2024 overdag.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.