De Muziekmakerij: Bestuursvoorzitter

De Muziekmakerij in Arnhem zoekt een Bestuursvoorzitter voor een wisselend aantal uur per week | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: geenMuziekschool De Muziekmakerij is gevestigd in het bruisende cultureel centrum Rozet in Arnhem, waar muziek tot leven komt en creativiteit floreert. Onze missie is om muziek toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of achtergrond. Als muziekschool streven we naar het inspireren van muzikanten in spe en het bevorderen van de muzikale ontwikkeling in onze stad.

Ben jij een gepassioneerde muziekliefhebber met sterke leiderschapskwaliteiten? Zoek je een unieke kans om jouw betrokkenheid bij de kunst en cultuur te combineren met bestuurservaring? Dan is deze vacature iets voor jou!

Bestuursvoorzitter

voor een wisselend aantal uur per week

De rol van Bestuursvoorzitter
Als Voorzitter van ons bestuur ben je de drijvende kracht achter de visie en strategie van De Muziekmakerij. Je speelt een cruciale rol in het bevorderen van onze missie en het creëren van een gevarieerde en muzikale gemeenschap. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de bestuursactiviteiten en het begeleiden van onze groei.

Wat we van jou verwachten

  • Bevlogenheid: Je deelt onze passie voor muziek en hebt een diepe betrokkenheid bij onze missie.
  • Bestuurservaring: Ervaring in een bestuursfunctie is een pre, maar we staan open voor enthousiaste nieuwkomers met de juiste kwaliteiten.
  • Leiderschap: Je kunt het bestuur en de organisatie inspireren en motiveren om onze doelen te bereiken.
  • Organisatorisch talent: Je kunt strategische plannen ontwikkelen en uitvoeren, en je hebt oog voor detail.
  • Samenwerking: Je kunt effectief samenwerken met andere bestuursleden en de docenten om onze gemeenschappelijke doelen te bereiken.
  • Netwerk: Je beschikt over een groot netwerk en bent bereid om contact te leggen met de Arnhemse politiek om De Muziekmakerij ook in de toekomst op de kaart te blijven zetten.

De werkzaamheden variëren gedurende het schooljaar. Het schrijven van strategische plannen kost tijdelijk meer tijd; in de zomervakantie ligt het werk zo goed als stil.

Wat wij bieden

  • Een inspirerende onbezoldigde functie waarbij je actief bijdraagt aan de muzikale ontwikkeling van Arnhem en omgeving.
  • Een enthousiast en betrokken team van docenten en bestuursleden.
  • De mogelijkheid om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen.
  • Een vergoeding als blijk van waardering voor je inzet.

Klaar om de toekomst van De Muziekmakerij vorm te geven?
Als jij gelooft in de kracht van muziek en de positieve impact die deze kan hebben in onze stad, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur je motivatiebrief en cv naar demuziekmakerij@gmail.com.

Samen kunnen we de muzikale dromen van velen verwezenlijken en de kunst van muziek leren & maken naar een hoger plan tillen. Word onze nieuwe voorzitter en help De Muziekmakerij te blijven groeien!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.