CultuurSchakel: Administratief Medewerker en Planner Cultuureducatie

CultuurSchakel in Den Haag zoekt een Administratief Medewerker en Planner Cultuureducatie voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 21-08-2024CultuurSchakel maakt cultuuronderwijs betekenisvol en bereikbaar voor alle leerlingen. Kunst & cultuur onder Schooltijd: Cultuuronderwijs vinden wij belangrijk. Het verbreedt je blik en prikkelt de fantasie. Tijdens de cultuurlessen op school ontdek je je eigen talenten en leer je respect te hebben voor het talent van anderen. Cultuur maakt je creatief, waardoor je op nieuwe manieren naar jezelf en de wereld gaat kijken. Het is onze ambitie dat alle kinderen in Den Haag cultuuronderwijs krijgen.

Wij bundelen alle aanbod van culturele instellingen voor het onderwijs. We plannen cultuurbezoeken voor alle scholen in Den Haag en coordineren busvervoer. CultuurSchakel geeft samen met scholen en het culturele veld invulling aan de subsidieregeling Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK). Het doel van CmK is ervoor te zorgen dat cultuureducatie van goede kwaliteit een vaste plaats krijgt binnen het onderwijs. Wij begeleiden leerkrachten en culturele instellingen, ontwikkelen tools voor cultuuronderwijs, en ondersteunen netwerkontwikkeling. We monitoren ons bereik in het onderwijs en verantwoorden aan subsidienten.

Administratief Medewerker en Planner Cultuureducatie

36 uur per week

Als Administratief Medewerker en Planner Cultuureducatie werk je nauw samen met het team van cultuuronderwijs. Hierbij speel je een belangrijke schakel tussen scholen en culturele instellingen in de omgeving van Den Haag. Je ondersteunt onze cultuurcoaches en bewaakt de processen om aan de CMK-verplichtingen voor subsidiegevers te voldoen. Hoe zorg je ervoor dat cultuureducatie soepel verloopt voor alle Haagse scholen? En hoe organiseer je de planning en coördinatie van culturele activiteiten en busvervoer? Jij bent de drijvende kracht achter het administratieve en logistieke beheer van cultuureducatie.

Deze functie valt onder de projectleider van CmK.

Wat ga je doen?
De ene dag beheer je gegevens voor monitoring en evaluatie, en de andere dag stel je rapportages en overzichten op voor het project. Je informeert, adviseert en ondersteunt meer dan 40 culturele instellingen en ruim 160 scholen bij het aanbod van cultuurbezoeken. Je bent verantwoordelijk voor de planning voor een schooljaar en coördineert het bijbehorende busvervoer. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en lost eventuele knelpunten op. Daarnaast organiseer je vergaderingen en bijeenkomsten, en verzorg je de verslaglegging.

Wat vragen wij?

 • Minimaal mbo-werk- en -denkniveau.
 • Ruime ervaring met Excel, CMS en CRM systemen.
 • Ervaring in een soortgelijke positie met sterke klantgerichte vaardigheden.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Woonachtig in de omgeving Den Haag is een pre.
 • Aantoonbare affiniteit met de culturele sector en/of ervaring is een pre.

Verder beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Aandacht voor details.
 • Plannen en organiseren.
 • Samenwerken.
 • Probleemanalyse.
 • Klantgerichtheid en stressbestendigheid.
 • Flexibiliteit.

Wat bieden wij?

 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op verlenging.
 • Een goed salaris, de functie is ingeschaald in schaal 7 van de cao kunsteducatie.
 • Eindejaarsuitkering van 5% en vakantietoeslag van 8%.
 • 25 vakantiedagen per jaar en de mogelijkheid om extra uren in te ruilen voor aanvullende vakantiedagen.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioensvoorziening, laptop en smartphone.
 • Een baan op een prachtige locatie in hartje Den Haag, de tram stopt voor de deur.
 • Inspirerende bijeenkomsten, trainingen en workshops.

Kennismaken?
Wil jij bijdragen aan betekenisvol cultuuronderwijs voor alle leerlingen in Den Haag? Laten we kennismaken! Solliciteer met je cv en motivatie. We houden de lijnen kort en nemen snel contact met je op.

Procedure
In verband met de zomervakantie van het onderwijs, vinden gesprekken plaats op maandag 26 augustus 2024. We gaan uit van één gesprek, waarin je ook een mini casus krijgt voorgelegd. Daarnaast doen we altijd een referentiecheck. Reageren kan tot uiterlijk 21 augustus 2024.

Heb je vragen over de vacature of de procedure?
Laurie Mielen, projectleider CmK, helpt je graag verder via 06-46941650, or per mail. Zij is bereikbaar tot 18 juli en vanaf 19 augustus 2024.

Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een vereiste voor deze functie.

Diversiteit en inclusie zijn voor ons belangrijk. We willen dat onze organisatie een afspiegeling is van de maatschappij. Daarom zoeken we collega’s die de diversiteit binnen het team versterken. Pas je niet helemaal in het profiel, maar denk je dat je tóch geknipt bent voor de functie? Overtuig ons!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.