CSG Willem de Zwijger: Docent Dans

CSG Willem de Zwijger in Schoonhoven zoekt een Docent Dans voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenOp een prachtige plek aan de rand van Schoonhoven kijk je zo over de groene weilanden van de Krimpenerwaard. Binnen tref je een fris en modern schoolgebouw aan waarin een prettig team van collega’s graag met jou gaat samenwerken.

Van boven en van onder de Lek trekken elke dag zo’n 900 leerlingen naar onze school. Zij zorgen voor de dynamiek die een school zo uniek maakt en waar we (bijna) elke dag van kunnen genieten. En we kunnen oprecht zeggen dat we met onze leerlingen hele fijne contacten hebben.

We zijn op zoek naar een enthousiaste 1e of 2e graads

Docent Dans

nader te bepalen aantal uur per week

We zijn op zoek naar een enthousiaste 1e of 2e graads docent dans die de wekelijkse les op de woensdag van 14:10 tot 16:30 uur in de dansstijlen jazz, modern en streetdance gaat geven. Gedurende het schooljaar heb je een aantal optredens vanuit school, maar je bent ook vrij om optredens zelf te realiseren. Denk hierbij aan de open dagen en andere activiteiten in Schoonhoven en omgeving. Hierbij proberen we ook crossovers te maken met de beeldende- en muzieklessen. Daarnaast werkt de school met Talentflex-uren. Voor deze uren schrijven leerlingen uit klas 1 tot en met 3 zich in voor een blok van ongeveer 9 weken. Na de 9 weken start er weer een nieuw blok, enz. Deze lessen duren 80 minuten. Vanuit deze lessen kun je leerlingen die jou opvallen, uitnodigen mee te trainen met de school-dansgroep Expression.

Functie-eisen
Wat wij vragen:

  • een dansopleiding op mbo- of hbo-niveau;
  • je bent iemand die het leuk vindt om in het onderwijs te werken en contact te hebben met leerlingen;
  • je hebt sociale en pedagogische vaardigheden;
  • je bezit goede communicatieve vaardigheden;
  • je hebt beheersing van de Nederlandse taal.

Wij zijn een christelijke scholengemeenschap. Dat merk je in de sfeer en hoe wij met elkaar omgaan. Wij vragen van jou dat je de identiteit onderschrijft en daar vanuit persoonlijke betrokkenheid ook aan bijdraagt.

Arbeidsvoorwaarden
Vergoeding per uur (voorbereiding en lesgeven) en je reiskosten gaan in overleg. De sollicitatieprocedure bestaat uit het geven van een proefles en een gesprek.

Sollicitatieprocedure
Meer informatie?
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Marjanne Mak (hoofd HR), 06-41563527 of met André Visser (rector-bestuurder). Dat kan via telefoonnummer 0182-390539.

Reageren
Bij interesse ontvangen wij graag een kort schrijven en je curriculum vitae. Je kunt deze sturen naar: mb@csgwillemdezwijger.nl ter attentie van Marjanne Mak.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.