CineSud: Programma-medewerker

CineSud in Heerlen zoekt een Programma-medewerker voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 08-08-2024CineSud is de filmhub voor talent en industry professionals in het hart van Nederland, België en Duitsland. Binnen de hub ontmoeten nieuwe filmmakers en professionals elkaar, werken ze samen en worden er activiteiten georganiseerd om hun kwaliteiten en skills te vergroten. CineSud is aanjager en kartrekker van belangrijke ontwikkelingen op gebied van film & AV in de regio, Nederland en de Euregio, zoals het Limburg Film Fonds, Screen Talent NL-netwerk en Europese samenwerking binnen Screen Talent Europe. CineSud is een van de drie film talenthubs in Nederland.

We zoeken een

Programma-medewerker

24 tot 32 uur per week

Als programma-medewerker ben je van begin tot eind van een productie betrokken en werk je samen met het Hoofd Programma voor het uitvoerende productiewerk. Als programma-medewerker organiseer en ondersteun je meerdere tegelijk lopende activiteiten en projecten (zowel on- als offline). Je hebt een taak in de realisatie van alle activiteiten en stuurt waar nodig bij om de gestelde doelen te behalen. Je kijkt vooruit en anticipeert. Je hebt overzicht, controle, werkt zorgvuldig en gestructureerd binnen onze structuur (met behulp van het programma Asana) en zorgt voor een oplossingsgerichte voortgang. Tot slot ben je een enthousiast aanspreekpunt voor filmmakers die bij CineSud zijn aangesloten of deelnemen aan activiteiten.

Werkzaamheden zijn onder andere

 • Zorgvuldig en gestructureerd plannen en coördineren van taken binnen activiteiten, het bijhouden en updaten van draaiboeken hiervan en updates verzorgen over activiteiten waarin jij de lead hebt.
 • Uitvoeren van productieplannen en -activiteiten op basis van vastgesteld budget en binnen de structuur waarin CineSud werkt en in overleg met leidinggevende.
 • Signaleren van eventuele problemen bij de realisatie en deze onder de aandacht brengen van de leidinggevende en oplossingssuggesties aandragen.
 • Het zijn van een first AD op locatie van activiteiten.
 • Het zijn van een aanspreekpunt voor filmmakers die zijn aangesloten bij CineSud of deelnemen aan activiteiten.

Profiel

 • Je hebt minimaal mbo-werk- en denkniveau, affiniteit met film en (idealiter) enkele jaren relevante (productie)ervaring.
 • Je bent bereid te werken op onregelmatige tijden en in weekenden.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je beschikt over goede sociale en empathische vaardigheden.
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je neemt makkelijk beslissingen en stelt prioriteiten onder druk.
 • Je bent bent oplossingsgericht.
 • Je hebt affiniteit met het werken met verschillende doelgroepen.
 • Je bent bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij

 • Een interessante en dynamische baan in het hart van de Limburgse, Nederlandse en Euregionale filmindustrie.
 • Een aanstelling voor in eerste instantie een jaar met zicht op verlenging en een contract voor (on)bepaalde tijd. Een samenwerking als ZZP’er behoort (in eerste instantie) ook tot de mogelijkheden.
 • CineSud heeft een eigen beloningsbeleid en hanteert bij beloningen als richtlijn de cao Toneel & Dans, deze functie is ingeschaald in schaal V.

Interesse om te komen werken bij CineSud?
Stuur ons een e-mail met motivatiebrief en cv in een bijlage naar info@cinesud.nl. De vacature sluit donderdag 8 augustus 2024. Gesprekken staan gepland voor de derde week van augustus. Voor vragen kun je terecht bij Guido Franken (directeur / bestuurder) via info@cinesud.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.