Beeld & Geluid: Facilitair Medewerker

Beeld & Geluid in Hilversum zoekt een Facilitair Medewerker voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 15-07-2024Wil jij bijdragen aan een optimale omgeving voor collectie, medewerkers én bezoekers van Beeld & Geluid?

Wij zijn in de eerste plaats een modern media-instituut met één van de grootste en meest moderne vooruitstrevende archieven ter wereld. We bewaren diverse soorten media, zoals radio- en televisieprogramma’s, video(games), geschreven pers, politieke prenten, podcasts, websites en objecten. Onze dagelijks groeiende mediacollectie bewaren we als erfgoed voor de eeuwigheid, dat is waar wij als betrouwbaar instituut voor staan.

We zijn nog veel meer! We zijn ook een verrassende, inspirerende, creatieve en toegankelijke ontmoetingsplek voor iedereen. Van individuele bezoekers tot professionele mediamakers; iedereen is welkom en verbinden zit in ons dna. We organiseren talloze publieksactiviteiten, debatten en lezingen voor jong en oud. Scholen bieden we een breed pakket aan workshops en we stimuleren academisch en journalistiek onderzoek.

Met zo’n 400 bevlogen collega’s, waarin we onze zeer waardevolle vrijwilligers en stagiaires natuurlijk meetellen, dragen we iedere dag vanuit ons veelkleurige pand in Hilversum, ons historische pand in Den Haag én vanuit ons muziekweb in Rotterdam bij aan een open, vrije, inclusieve en mediawijze samenleving.

Voor het team Facilitaire Zaken zijn we op zoek naar een

Facilitair Medewerker

32 tot 40 uur per week

In deze functie zorg jij ervoor dat de werkzaamheden op en rond ons kleurrijke gebouw worden uitgevoerd. Hierbij kun je denken aan schoonmaak, glasbewassing en groenvoorziening, maar ook aan beveiliging, toegangscontrole en afvalbeheer. Jij bent, naast je directe collega en kamergenoot, het dagelijkse aanspreekpunt voor onze collega’s en leveranciers. Tijdens je ronde door het gebouw en de tuin kijk je van nature door een facilitaire bril. Actie vereist? Dan los jij dit proactief op of zet je de actie uit bij de leverancier of de juiste collega. Je stuurt op resultaten, klanttevredenheid, actief leveranciers- en contractmanagement en borging van de feitelijke uitvoering. Je streeft naar optimalisatie binnen contracten en processen en met onze Coördinator Facilitaire Zaken trek je samen op in facilitaire (inkoop)projecten onder andere op gebied van aanbestedingen, veelal als teamlid en soms als trekker van de kar.

Ons aanbod
Je eerste contract is een jaarcontract. Als we blij zijn met elkaar verlengen we met veel plezier. Het bruto maandsalaris (op fulltime basis) is minimaal € 3.129,46 en maximaal € 4.470,59 (schaal 9 cao Beeld & Geluid). Per 1 oktober 2024 wordt het salaris nog eens verhoogd met 2%.

Hoe leuk werken bij Beeld & Geluid ook is, we hechten ook veel waarde aan vrije tijd. Per jaar heb je daarom maar liefst 25 vakantiedagen en 24 atv-dagen (op fulltime basis). Krijg je die niet op? Dan kun je ook je vakantiedagen inzetten voor andere leuke dingen, zoals de aanschaf van een (elektrische) fiets of laptop of het verwezenlijken van een droomreis. daarvoor hanteren we een cafetariamodel.

We werken hybride; in de ochtend eerst de kinderen naar school brengen, of een uurtje sporten, en daarna pas naar kantoor? Of een vaste thuiswerkdag in de week? We vertrouwen erop dat je het beste zelf kunt inschatten wat goed is voor jou en voor ons. Je ontvangt daarom een onkostenvergoeding voor thuiswerken en voor woon-werkverkeer, afhankelijk vanuit waar je werkt!

Wie ben jij?

  • Je beschikt over hbo- werk- en -denkniveau en een afgeronde opleiding in de richting van Facility Management;
  • Je hebt drie tot vijf jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met (Europees) aanbesteden en contractmanagement;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met beheer en monitoring van een gelijkwaardig gebouw;
  • Je hebt ervaring met een FMIS, zoals TOPdesk;
  • Je denkt actief mee in het optimaliseren van processen en administratie;
  • Je bent dienstverlenend, neemt initiatief, bent digitaal- én communicatief vaardig.
  • Alsof dit nog niet genoeg is vinden we het belangrijk dat je origanisatiesensitief bent. Uiteraard werk je accuraat, ben je integer en ben je flexibel.

Diversiteit & Inclusie
Bij Beeld & Geluid hechten we veel waarde aan diversiteit en inclusie, ook in de samenstelling van onze teams. Het maakt niet uit wat je achtergrond is, wat je gelooft of op wie je valt, wij vinden het belangrijk dat je met enthousiasme bijdraagt aan onze gezamenlijke ambities en doelen.

Enthousiast?
We horen graag hoé enthousiast je bent! Solliciteer vóór 15 juli 2024 via de sollicitatiebutton, en voeg in elk geval je cv (in pdf) toe. Een (korte) motivatie vinden we fijn, als jij dat ook leuk vindt. We laten ons door de vorm graag verrassen!

Inlichtingen
Wil je eerst meer weten over deze vacature, dan kun je bellen met Kim van den Bosch, Coördinator Facilitaire Zaken, op 06-26 737 214.

Deze vacature staat gelijktijdig intern en extern uit. We kiezen voor de meest passende kandidaat, bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een 1e gesprek met de recruiter en wanneer jullie beiden enthousiast zijn volgt een 2e gesprek met de manager en één of meerdere collega’s uit het team.

Klik hier om het privacy statement van Beeld & Geluid met betrekking tot de sollicitatieprocedure te lezen.

Solliciteer!

Wat een leuke functie he? We verwachten deze dan ook zelf te kunnen invullen. Acquisitie vinden we zonde van jouw én onze tijd.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.