Unfair: Stagiair(e) Programma & Productie

Unfair in Amsterdam zoekt een Stagiair(e) Programma & Productie voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenUnfair is een ‘artist-first’ evenementenorganisatie. Sinds onze oprichting hebben we met meer dan 250 kunstenaars samengewerkt in meer dan 30 projecten. De samenwerking met deze kunstenaars vormt onze ruggengraat en biedt onze bezoekers (kopers, kijkers en professionals) een uniek perspectief op de actuele hedendaagse beeldende kunst. Door de kunstenaar centraal te stellen, dragen we bij aan een eerlijke kunstsector waar je kunst direct bij de maker kunt ontdekken en kopen.

Een van onze belangrijkste evenementen is UNFAIR24, onze beurs voor hedendaagse kunst die van 21 tot 24 november 2024 zal plaatsvinden in de Gashouder, Amsterdam. UNFAIR24 biedt een divers aanbod aan hedendaagse kunst van opkomende en gevestigde kunstenaars en een uitgebreid publieksprogramma.

Unfair zoekt per direct een

Stagiair(e) Programma & Productie

24 tot 32 uur per week, 4 tot 6 maanden

Ben je geïnteresseerd in kunst en evenementen, en ben je op zoek naar een unieke kans om hands-on ervaring op te doen op een grootschalig evenement? Zoek niet verder! Unfair is op zoek naar een gemotiveerd, georganiseerd en creatief persoon om zich bij het Unfair-team aan te sluiten.

Als programma stagiair(e) werk je nauw samen met de rest van het team en werk je aan alles van kunstenaar- en partnerrelaties, programmacoördinatie tot evenementenlogistiek.

We zoeken iemand die:

  • Beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Enthousiast is over de mogelijkheid om voor een grote beurs voor hedendaagse kunst te werken;
  • Creatieve ideeën heeft;
  • In staat is om te multitasken en problemen op te lossen;
  • Goed is met tijdlijnen en deadlines.

We zoeken iemand met de volgende vaardigheden:

  • Beheerst de Engelse taal in spraak en tekst (Nederlands is een pre);
  • Ervaring met Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint);
  • Bekend met het schrijven van teksten.

Wat bieden wij?
In ruil daarvoor bieden we je de kans om ervaring op te doen in de hedendaagse kunstscene in Nederland in een prettige werkomgeving waar jouw ideeën gewaardeerd worden. Je maakt deel uit van een klein en gemotiveerd team, met de mogelijkheid om projecten eigen te maken of zelf op te zetten. Binnen onze organisatie werk je samen met kunstenaars en partnerorganisaties toe naar UNFAIR24, waar meer dan 40 deelnemende kunstenaars, 10.000 bezoekers en talrijke programma’s elkaar in de monumentale Gashouder ontmoeten.

Voor deze stage is een vergoeding beschikbaar.

Heb je interesse?
Stuur ons dan je cv en een korte motivatiebrief naar stage@unfair.nl.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.