Unfair: Marketing- & PR-Stagiair(e)

Unfair in Amsterdam zoekt een Marketing- & PR-Stagiair(e) voor 24 tot 36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenUnfair is een ‘artist-first’ organisatie. Sinds onze oprichting hebben we met meer dan 250 kunstenaars samengewerkt in meer dan 30 projecten. Deze samenwerkingen vormen de ruggengraat van onze organisatie en bieden onze bezoekers een uniek perspectief op hedendaagse beeldende kunst. Door de kunstenaar centraal te stellen, dragen we bij aan een eerlijke kunstsector waar kunst direct van de maker gekocht kan worden.

Een van onze belangrijkste evenementen is UNFAIR24, een gecureerde kunstbeurs die van 21 tot 24 november 2024 plaatsvindt in de Gashouder, Amsterdam. UNFAIR24 presenteert een divers aanbod aan hedendaagse kunst van zowel opkomende als gevestigde kunstenaars. Met meer dan 40 kunstenaars, diverse programmaonderdelen, talrijke partners en naar verwachting meer dan 10.000 bezoekers, biedt een stage bij dit evenement een unieke kans om uit eerste hand te ervaren hoe de culturele sector werkt.

Unfair is op zoek naar een gemotiveerd, georganiseerd en creatief persoon om zich bij het Unfair-team aan te sluiten als

Marketing- & PR-Stagiair(e)

24 tot 36 uur per week (voor 4 tot 6 maanden)

Ben je geïnteresseerd in kunst, heb je een achtergrond in marketing en communicatie en ben je op zoek naar een unieke kans om ervaring op te doen in het bereiken van een groot publiek tijdens een grootschalig evenement? Zoek dan niet verder!

Periode

 • 4 tot 6 maanden.
 • Minimaal 24 tot maximaal 36 uur per week.

Werkzaamheden
Als marketing & PR-stagiair(e) werk je nauw samen met de rest van het team en werk je aan het vergroten van onze outreach via campagnestrategie, social media, partnerships en contentproductie.

We zoeken iemand die

 • Beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Enthousiast is om voor een grote beurs voor hedendaagse kunst te werken.
 • Creatieve ideeën heeft en schrijven leuk vindt.
 • Het leuk vind om met beeld te werken: van video tot fotografie.
 • Goed is met deadlines en gestructureerd werkt.

We zoeken iemand met de volgende vaardigheden

 • Goede schrijfvaardigheid in het Engels (en Nederlands).
 • Social media-intuïtie.
 • Niet bang om contacten te leggen.
 • Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) en Mailchimp.
 • Enige vaardigheid in Indesign en Photoshop is een pre.

Wat bieden wij?
Tijdens deze stage biedt Unfair je de kans om ervaring op te doen in de hedendaagse kunstscene, een netwerk op te bouwen in de culturele sector en mee te werken aan grote producties in een prettige werkomgeving op een mooi kantoor midden in Amsterdam. Je maakt deel uit van een klein en gemotiveerd team, waar jouw ideeën gewaardeerd worden en je de mogelijkheid hebt om zelf projecten op te zetten.

Voor deze stage is een vergoeding beschikbaar.

Interesse?
Heb je interesse? Stuur dan jouw motivatie en cv naar: stage@unfair.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met bovenstaand e-mailadres, ter attentie van Adam Nillissen.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.