TivoliVredenburg: Bedrijfsleider Hospitality

TivoliVredenburg in Utrecht zoekt een Bedrijfsleider Hospitality (Klassiek en Zakelijk) voor 34 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 20-06-2024Music sounds better with you   

Onder het dak van het altijd bruisende TivoliVredenburg, komen alle muziekgenres bij elkaar. Naast de vele concerten en dansavonden verzorgen we festivals, kennis & debat programma, zakelijke evenementen, maar ook streams, podcasts, blogs én radio. We willen dat ons team een afspiegeling is van de bevolking. Het maakt ons niet uit van wie je houdt, in wie of wat je gelooft, waar je wieg heeft gestaan en welke muziekstijl jou raakt. Het gaat ons om jouw unieke kwaliteiten. Als je je hierin herkent, kom ons verrijken en reageer!

Voor ons Team Hospitality Services zoeken wij een

Bedrijfsleider Hospitality

Klassiek en Zakelijk

34 uur per week

Team Hospitality Services verzorgt de voorbereiding en uitvoering van alle evenementgerelateerde horeca en publieksbegeleiding. We zetten ons in voor een optimale én gastvrije dienstverlening, zodat al onze bezoekers zich welkom, veilig en gewaardeerd voelen. Van het scannen van je ticket tot een goed getapt biertje, van zaalsuppoost tot glazenhaler. Van de vroege ochtend, waar alles in gereedheid gebracht wordt voor een zakelijk evenement, tot de late nacht waar de ploeg de zaal opruimt na een mooi dansfeest.

We zijn op zoek naar een enthousiaste bedrijfsleider die tijdens een event leiding kan geven aan het team van assistent-bedrijfsleiders, supervisors, en servicemedewerkers en beveiligers die op de productie zijn gepland. Iemand die geniet van het werken tijdens ons gevarieerde programma en heel sterk is in zakelijke events en in de genres klassiek, jazz en educatie. We zijn echt 24/7 in bedrijf. Daarom vragen we een ruime beschikbaarheid en flexibiliteit waarbij in deze rol ook doordeweeks in de vroege ochtend bij zakelijke verhuringen.

Jouw bijdrage
We zoeken een Bedrijfsleider die bekend is met zakelijke evenementen en klassieke concerten (of soortgelijke variant). De bezoeker van onze zakelijke markt is zeer divers. We verzorgen veel partijen voor overheidsinstellingen maar draaien ook grote bedrijfsfeesten voor corporates. De bezoeker van klassiek en jazz kijkt vaak ver van tevoren uit naar een optreden van hun favoriete orkest, dirigent of ensemble en jij snapt hoe belangrijk het is dat alle details kloppen. Je team is door jou goed gebriefd op de piekmomenten voor de bar en welke drankjes de hardlopers zijn. Het is voor jou vanzelfsprekend dat een goed financieel rendement een belangrijk onderdeel uitmaakt van onze taak als afdeling.

Terwijl onze bezoeker zich nergens zorgen over hoeft te maken ben jij altijd alert op de sfeer en eventuele risicovolle situaties en zorg je ervoor dat iedereen weer veilig thuiskomt. Tijdens je dienst als bedrijfsleider ben je eindverantwoordelijk voor je productie, waarbij je vanzelfsprekend ook in nauw contact staat met collega’s buiten de afdeling Hospitality zoals de stagemanager en ticketingmedewerker.

Jij
Bent een geduldige, doortastende en positieve leidinggevende, die goed feedback kan geven & ontvangen en bent in staat iedere medewerker een volwaardig lid te laten zijn van je team. Je hebt een coachende stijl van leidinggeven en haalt voldoening en plezier uit het neerzetten van de kwalitatief beste service & resultaten met je team. Je houdt overzicht tijdens je productie en kunt snel schakelen, eventueel naar plan B of C. Tot slot begrijp je dat werk bij ons voornamelijk ’s avonds, in de nachten en in de weekenden plaatsvindt en het seizoensgebonden is.

Voor deze functie vragen we

  • Hbo-werk- en -denkniveau;
  • Minimaal drie tot vijf jaar ervaring in de horeca en/of evenementen of gerelateerde branche;
  • Affiniteit met klassieke muziek is een pre;
  • Ervaring met het aansturen van teams;
  • Oog voor omzet en rendementsverbetering;
  • Goed in staat zijn om overzicht te houden, ook in (zeer) complexe omstandigheden;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, proactief en een gastgerichte instelling;
  • Diploma Sociale Hygiëne;
  • BHV en BHV ploegleider, of bereid dit op korte termijn te behalen;
  • Wonend in Utrecht of nabije omgeving en bereid om in de avonden & weekenden te werken.

De bovenstaande functie-eisen geven een richting van het profiel dat we zoeken. Uit onderzoek blijkt dat sommige mensen pas solliciteren bij een 100% match. Voldoe je niet aan alle eisen, maar denk je wel dat dit dé functie voor jou is? Dan nodigen wij je graag uit tóch te solliciteren.

Wij
Bieden een veelzijdige functie voor 34 uur per week, in een levendige werkomgeving en een hecht team. Je werk voor TivoliVredenburg draagt ook nog eens bij aan een bruisend en aantrekkelijk Utrecht. Deze functie wordt gewaardeerd in salarisschaal 7 conform cao Nederlandse Poppodia en -Festivals (npf). Daarnaast zijn er aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals toegang tot concerten en festivals, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding en pensioenregeling).

TivoliVredenburg past de Code Diversiteit & Inclusie toe en streeft naar een team waarin zo veel mogelijk verschillende ervaringen en perspectieven samenkomen. Wij geloven in ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Solliciteren?
Wil jij ons team komen versterken? Solliciteer dan uiterlijk 20 juni 2024 via de link met een motivatiebrief en je cv. We streven ernaar om de sollicitatiegesprekken in week 26 te voeren.

Heb je vragen over deze vacature?
Mail dan naar Leontien Boenders, Teamleider Hospitality Services onder vermelding van ‘Bedrijfsleider Hospitality (klassiek & zakelijk)’ of neem contact op via telefoonnummer 030 760 6777.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.