Theater Orpheus: Stagiair Marketing & Communicatie

Theater Orpheus in Apeldoorn zoekt een Stagiair Marketing & Communicatie voor 36 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenAltijd al stage willen lopen op een bijzondere locatie? Dan is Orpheus dé perfecte plek voor jou! Met drie schitterende theaterzalen, acht multifunctionele zalen, vier ruime foyers en een eigen restaurant is Orpheus één van de grootste theaters van Nederland. Het aanbod in voorstellingen en concerten is breed en voor ieder wat wils. Zo staan er jaarlijks diverse artiesten, van cabaret tot musical en van opera tot kindervoorstellingen op het podium van ons theater. Ook voor evenementen en congressen in alle soorten en maten zijn wij dé geschikte locatie. Wij bieden de ruimte tot wel 2500 gasten!

Orpheus wil zorgen voor een optimale beleving van de bezoekers, bespelers en huurders door hen continu positief te verrassen. Daarom zijn we voor onze afdeling Marketing op zoek naar een spontane, creatieve, ondernemende en enthousiaste

Stagiair Marketing & Communicatie

36 uur per week

Wat ga je doen
Als meewerkend stagiair Marketing & Communicatie ben jij van alle markten thuis. Je helpt mee op de afdeling bij het maken en verspreiden van promotiemateriaal. Het bedenken, opzetten en uitvoeren van marketingcampagnes en (win-)acties gaat je goed af. Je bent sterk in het schrijven van teksten, zowel op de website als in nieuwsbrieven of in drukwerk. En je vindt het leuk om communicatiemiddelen in en rondom ons theater te verzorgen.

Naast deze uitvoerende taken wordt er een beroep gedaan op jouw bijdrage aan de overkoepelende marketingstrategie. Dit betekent dat jij kleinere projecten zelfstandig voor je rekening kunt nemen. Je bent een actief lid van de afdeling Marketing die bestaat uit vijf medewerkers.

Wat kan jij van ons verwachten

 • Een gezellige werksfeer waarbij geen dag hetzelfde is
 • Werken in een van de grootste en mooiste theaters van Nederland
 • Een dynamische en uitdagende stage
 • Goede begeleiding op hbo-niveau of hoger
 • Een leuke stagevergoeding van € 375 per maand op basis van de CAO Nederlandse Podia

Wat wij van jou verwachten

 • Je bent MBO of HBO student in de richting van marketing, communicatie, media of soortgelijk
 • Je bent creatief en enthousiast
 • Je hebt kennis van social media
 • Je hebt affiniteit met (online) marketing
 • Je kunt goed schrijven
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je bent stressbestendig, representatief en secuur
 • Je kunt zelfstandig werken maar vindt het ook prettig om deel uit te maken van een enthousiast team

Solliciteren?
Zie jij het wel zitten om stage te lopen bij een van de grootste theaters van Nederland? Stuur dan een mail met daarin je motivatie en CV naar prmarketing@orpheus.nl t.a.v. Luuk Bruggeman. Vermeld in het onderwerp van je mail dat je solliciteert naar ‘Meewerkend stagiair Marketing & Communicatie’. Dan gaan wij zo snel mogelijk met jouw sollicitatie aan de slag!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.