Stichting Omroep Muziek: Tenor 2 Groot Omroepkoor

Stichting Omroep Muziek in Hilversum zoekt minimaal twee Tenoren 2 Groot Omroepkoor voor minimaal 50% | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 26-06-2024Het Groot Omroepkoor is al meer dan 77 jaar een professioneel koor van betekenis met een unieke identiteit. Het richt zich op de toekomst met een avontuurlijke geest, tegelijkertijd heeft het oog voor het heden en respect voor het verleden. Het repertoire van het Groot Omroepkoor strekt zich uit van barok tot hedendaags, in kleine ensembles, a capella en in grote koorsymfonische werken. De kracht van het koor ligt in het snel en soepel kunnen schakelen tussen deze uitersten: de ene week een cantate van Bach, de volgende een première van Sir James MacMillan of Jörg Widmann.

Het koor is onderdeel van Stichting Omroep Muziek en nauw verbonden met de Nederlandse Publieke Omroep. Per seizoen voert het koor circa 24 verschillende programma’s uit in bezettingen variërend van 24 tot 72 zangers. De concerten vinden voor het merendeel plaats in de concertseries NTR ZaterdagMatinee, Het Zondagochtend Concert en het AVROTROS Vrijdagconcert en worden doorgaans rechtstreeks uitgezonden op NPO Radio 4.

Sinds september 2020 is de jonge Engelse dirigent Benjamin Goodson chef-dirigent van het Groot Omroepkoor. Bij zijn benoeming zei hij: “Vanaf ons eerste project samen voelde ik een oprechte verbinding met dit geweldige ensemble. Voor mij wordt het koor gedefinieerd door de intensiteit van z’n klank, door z’n menselijkheid. Ik zie ernaar uit om samen te werken, nieuw repertoire te ontdekken en nieuwe manieren te verkennen om het publiek aan ons te binden.”

Wij zijn op zoek naar Tenor 2 voor het Groot Omroepkoor twee

Tenoren 2 Groot Omroepkoor

Audities voor een arbeidsovereenkomst of als remplaçant
minimaal 50% 

Er vindt een voorselectie plaats naar aanleiding van de aanmeldingen op Muvac via onderstaande button. Kandidaten krijgen een persoonlijke uitnodiging voor de selectieauditie. Op basis van deze selectieauditie wordt op 2 en 3 september 2024 direct bepaald of de kandidaat wordt uitgenodigd voor de eindauditie op 4 september 2024. Deze eindauditie zal bepalend zal zijn voor een mogelijke arbeidsovereenkomst bij Stichting Omroep Muziek.

Data audities

  • Selectieaudities: Maandag 2 september 2024 vanaf 14.45 uur en op dinsdag 3 september 2024 vanaf 16.45 uur.
  • Eindauditie: Woensdag 4 september 2024 vanaf 14.45 uur.

De audities vinden plaats in het Muziekcentrum van de Omroep te Hilversum.

Sollicitanten dienen ervaring te hebben met het zingen van koormuziek op het hoogste niveau, een relevante professionele opleiding te hebben genoten, bij voorkeur aan het conservatorium, afgesloten met een masterdiploma zang. Daarnaast dient de sollicitant open te staan voor persoonlijke, professionele ontwikkeling.

Vergoeding
Een fulltime functie kent een salaris variërend tussen € 3.144,68 en € 4.528,14 bruto per maand, exclusief 8% vakantiegeld en een bruto eindejaarsuitkering van € 1.500,-. Volledige en enthousiaste inzet voor het koor en de ontwikkeling ervan is natuurlijk essentieel. Toch is er naast deze rol ook ruimte om solo- en freelancewerk te ontplooien.

Bij audities hanteert het Groot Omroepkoor verplicht repertoire.

Stichting Omroep Muziek houdt zich in de wervings- en selectieprocedure aan de Wet Arbeid en Vreemdelingen. Volgens de Europese regelgeving mogen inwoners van landen buiten de Europese Unie en de EER (Europese Economische Ruimte) of sollicitanten met een nationaliteit buiten de Europese Unie en de EER, maar woonachtig in Nederland, alleen werken bij het Groot Omroepkoor als zij in het bezit zijn van een Nederlandse werk- en verblijfsvergunning.

Inlichtingen worden per mail graag verstrekt door Frederique Blessing, HR.

Solliciteren gaat via onderstaande button.

Sluitingsdatum: Uiterlijk woensdag 26 juni 2024.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.