Rotterdam Ahoy: Communications Manager

Rotterdam Ahoy in Rotterdam zoekt een Communications Manager voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenWE WANT MORE.

Het ultieme gevoel na een waanzinnig concert, een succesvolle vakbeurs of indrukwekkend sportevenement. Het is altijd het gevolg van een teamprestatie. Van binnenkomst tot slotapplaus. Dat verder gaat dan dat ene moment. We zijn een trots team. Mensen met lef. Creatieve aanpakkers. WE WANT MORE! Elke dag weer.

Onze missie: onze gasten een fantastische ervaring bezorgen en hun verwachtingen overtreffen.

Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zijn we ter vervanging op zoek naar een gedreven en inspirerende

Communications Manager

32 tot 40 uur per week

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het interne en externe corporate communicatiebeleid van Ahoy. In lijn met ons merk zet je op een creatieve en effectieve wijze een breed scala aan communicatiemiddelen in: online, offline/on site. Natuurlijk zijn de middelen vormgegeven binnen de huisstijl zoals jij die bewaakt en schakel je hiervoor met reclamebureaus en vormgevers. Ook maak je samen met HR werk van internal branding om van collega’s ambassadeurs te maken en vertaal je het duurzaamheidsbeleid van Ahoy naar een aansprekend verhaal. Je bent verantwoordelijk voor PR, treedt op als woordvoerder, indien nodig buiten kantoortijd, en weet hoe om te gaan met issues en crises. Ook vertegenwoordig je Ahoy bij diverse publieksgroepen, zo participeer je namens de organisatie actief in de gebiedsontwikkeling rondom Ahoy, Hart van Zuid genaamd.

Als Communications Manager maak je deel uit van het Marketing & Communications team. Het team houdt zich bezig met alle Marketing & Communicatie activiteiten ten behoeve van Rotterdam Ahoy, zowel voor de venue / corporate zijde als de eigen evenementen, vakbeurzen en congressen (B2B en B2C). Het bestaat uit meerdere marketing communicatie specialisten, online marketeers, CRM en data marketeer. Je rapporteert aan de Manager Marketing & Communications. Functioneel werk je ook nauw samen met management en HR.

We want Voor deze functie zijn we op zoek naar een ervaren (corporate) communicatieprofessional. Jij hebt aantoonbaar gevoel voor een merk en weet dat intern en extern uit te dragen. Als woordvoerder ken je het klappen van de zweep. Je combineert een Rotterdamse hands-on mentaliteit met visie en strategie. Je ziet kansen, neemt initiatief en bent een goede sparringpartner voor collega’s.

  • Je beschikt over een hbo of universitair diploma gericht op communicatie.
  • Je hebt minimaal zes jaar relevante werkervaring in een soortgelijke rol.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

We Offer
Bij ons kun je rekenen op een uitdagende positie waarbij je volop ruimte krijgt voor eigen initiatieven en ontwikkeling. Je komt terecht in een gemotiveerd en professioneel team en in een bruisende no-nonsense werkomgeving. Geen dag is hetzelfde waardoor je iedere dag weer nieuwe dingen ontdekt en leert.

Daarnaast bieden we:

  • Een marktconform salaris, afhankelijk van jouw opleiding en werkervaring.
  • Een bonusregeling afhankelijk van het bedrijfsresultaat en jouw functioneren.
  • Laptop & Smartphone.
  • Pensioenregeling via Be Frank.

Pas jij in deze bruisende omgeving en heb je zin om vanuit onze waarden ‘We breathe hospitality’, ‘We aim to impress’ en ‘We are Rotterdam’ aan de slag te gaan? Oftewel: Is de vacature van Communications Manager spot on voor jou?

Reageer dan nu via onderstaande sollicitatiebutton.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.