Residentie Orkest Den Haag: Assistent Bestuur & Directie

Het Residentie Orkest Den Haag in Den Haag zoekt een Assistent Bestuur & Directie voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenSlabbers De Lange verzorgt de werving en selectie van de nieuwe Assistent Bestuur & Directie bij het Residentie Orkest.

Onze opdrachtgever is het Residentie Orkest Den Haag. Den Haag is de stad waarmee ze onlosmakelijk zijn verbonden. Met muziek spelen zij een belangrijke rol in het bereiken en verbinden van alle inwoners en bezoekers van Den Haag. Zij bieden een muzikale belevenis van topkwaliteit met een avontuurlijk en dynamisch karakter.

Ter ondersteuning van de Algemeen & Artistiek Directeur/Bestuurder en de Zakelijk Directeur mogen we een assistent werven. Iemand die op zelfstandige, integere en stabiele wijze allround ondersteuning biedt.

Assistent Bestuur & Directie

32 tot 40 uur per week

Je takenpakket bestaat onder andere uit complex agendabeheer van de Directeuren. Het organiseren, coördineren, voorbereiden en notuleren van vergaderingen (onder andere Ondernemingsraad, Raad van Toezicht, Auditcommissie en hoofdenoverleg). Het organiseren van bijeenkomsten, boeken van de zaal en regelen van de catering. Bijhouden van het projectarchief. Controleren van facturen en het maken van overzichten. Redigeren van teksten op stijl, spelling en inhoud. Inplannen van de jaarlijkse beoordelings- / functioneringsgesprekken. Opvragen en verzamelen van gegevens. Bijhouden van overzichten en maken van Presentaties. En het verzorgen van de maandelijkse interne nieuwsbrief.

Je hebt oog en oor voor de behoeften op kantoor en speelt daar snel op in. Je ziet waar het handiger en beter kan, je stelt oplossingen voor en voert deze uit.

Gedurende de dag zijn er allerlei ad-hoc taken die de aandacht vragen, dit maakt de functie extra gevarieerd en dynamisch. Daarnaast kun je allerlei werkzaamheden en / of projecten naar je toe trekken.

De ideale kandidaat / de ideale nieuwe collega
Is goed in staat het overzicht voor zichzelf en voor de Directieleden te behouden en te bewaken. Werkt zelfstandig en proactief. Beschikt over uitstekende digitale vaardigheden. Is beschikbaar om incidenteel een avondvergadering te notuleren. Is opgewekt en heeft gevoel voor humor. Heeft affiniteit met podiumkunsten en klassieke muziek. Weet op een natuurlijke manier om te gaan met alle interne en externe relaties van de directie en heeft integriteit hoog in het vaandel staan.

Functie-eisen

  • Recente en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke ondersteunende functie op hbo-niveau.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
  • Uitstekende beheersing Office 365 en is gewend om in een Cloud-omgeving te werken.

Wat verdient een Assistent Bestuur & Directie?
Bij onze opdrachtgever verdient een Assistent Bestuur en Directie een salaris van maximaal € 4.061,- bruto per maand op basis van 40 uur per week, pensioen, 47 vakantiedagen op fulltime basis, laptop, telefoon en een reiskostenvergoeding. Daarnaast is er een aantrekkelijke personeelsregeling voor het bijwonen van concerten van het Residentie Orkest.

Bijzonderheden
Onze opdrachtgever is uitstekend bereikbaar met OV, fiets, scooter en/of te voet.

Vragen
Voor meer informatie en/of vragen neem je contact met ons op via het telefoonnummer 0703388180.

Solliciteren
Enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem contact op via telefoonnummer 070 33 88 180 of info@slabbersdelange.nl.

Procedure
Slabbers De Lange verzorgt de werving en selectie van de nieuwe Assistent Bestuur & Directie bij het Residentie Orkest.

  • Slabbers De Lange conformeert zich aan de NVP Sollicitatie Code.
  • Slabbers De Lange werkt volgens het NBBU anti-discriminatie beleid.
  • Referenties checken is onderdeel van de procedure.
  • Een VOG en/of screening kan onderdeel uitmaken van de procedure.
  • Op het moment dat je op deze functie reageert is onze privacystatement van toepassing.

M/V/X: Iedereen wordt uitgenodigd om op deze vacature te reageren.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.