Naturalis Biodiversity Center: Financieel Administratief Medewerker

Naturalis Biodiversity Center in Leiden zoekt een Financieel Administratief Medewerker voor 18 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 23-06-2024Naturalis Biodiversity Center is hét kennisinstituut op het gebied van biodiversiteit in Nederland. Met ruim 43 miljoen objecten beheren we één van de grootste natuurhistorische collecties ter wereld. Wereldwijde samenwerkingsverbanden, met 14 hoogleraren aan de Nederlandse universiteiten en de enorme collectie van planten, dieren, gesteenten en mineralen, geven Naturalis een unieke internationale positie en verantwoordelijkheid. Met onze tentoonstellingen, educatieve en maatschappelijke activiteiten laten wij een breed publiek kennis maken met de diversiteit van het leven op aarde.

In ons prijswinnende vernieuwde museum verwelkomen wij jaarlijks ruim 500.000 bezoekers. Een echte ontmoetingsplek voor iedereen die meer wil ontdekken over de natuur.

Voor de afdeling Financiën zijn wij op zoek naar een

Financieel Administratief Medewerker

18 uur per week

Dit ga je doen
Als financieel administratief medewerker houd je je bezig met de registratie van inkoopfacturen en declaraties in AFAS Profit. Je zorgt ervoor dat gegevens kloppen en aan de wettelijke eisen voldoen. Daarnaast voer je diverse controles en andere voorkomende administratieve werkzaamheden uit, bijvoorbeeld het gereedmaken van documenten voor de accountantscontrole.

Profiel en functie eisen
Deze functie vraagt om nauwkeurigheid en zorgvuldigheid. Je hebt minimaal een mbo-werk- en -denkniveau en ervaring in een soortgelijke functie.

Verder vinden wij het belangrijk dat:

  • je kennis hebt over crediteuren boekhouding;
  • je zelfstandig werkt;
  • je graag vragen van collega’s beantwoord en daarvoor beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.

De afdeling
De afdeling Financiën bestaat uit de Financiële Administratie (twee collega’s), Controllers (drie collega’s) en Inkoop (twee collega’s). De afdeling is divers en de sfeer is informeel. De Financieel Directeur geeft leiding aan het team en is lid van het managementteam.

Ons aanbod
Een functie in een dynamische en fascinerende werkomgeving. Een organisatie met een grote diversiteit aan professionals met liefde voor de natuur en biodiversiteit. Je gaat werken in Leiden, goed bereikbaar vanuit andere plaatsen in de Randstad. Het salaris ligt, afhankelijk van je ervaring, tussen € 2.615,- en € 3.199,- bruto per maand (schaal 6) op basis van een 36-urige werkweek. De arbeidsovereenkomst is voor de periode van een jaar, waarbij verlenging voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Bij indiensttreding vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Laat ons zo snel mogelijk weten waarom jij bij ons aan de slag wilt en waarom je denkt dat je geschikt bent voor deze functie. We vragen je uiterlijk 23 juni 2024 te reageren door gebruik te maken van het sollicitatieformulier. Voor inhoudelijke informatie kan je contact opnemen met Wytske van Ingen via wytske.vaningen-bouwsma@naturalis.nl. Vragen over de procedure kun je stellen aan de afdeling P&O via sollicitaties@naturalis.nl.

Naturalis onderschrijft de Code Diversiteit & Inclusie. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen het team versterkt.

Een aanstelling op ZZP-basis behoort niet tot de mogelijkheden.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.