Museum Voorlinden: Guide & Guard

Museum Voorlinden in Wassenaar zoekt een Guide & Guard voor gemiddeld 15 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenMuseum Voorlinden biedt een totaalbeleving van kunst, natuur en architectuur; een oase in de drukke randstad. Het museum is 365 dagen per jaar geopend, elke dag tussen 11:00 en 17:00 uur. Daar worden tentoonstellingen  georganiseerd met kunstwerken uit de eigen collectie en solotentoonstellingen rondom jonge talenten of internationaal gerenommeerde kunstenaars. Ook zijn hier altijd Highlights te zien. De collectie van het museum bestaat uit zeer uiteenlopende media, waaronder schilderkunst, beeldhouwwerken, fotografie, videowerken, installaties en kunstenaarsboeken.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

Guide & Guard

gemiddeld 15 uur per week

Museum Voorlinden werkt met een grote pool flexibele krachten, velen zijn (recent afgestudeerde) kunststudenten, om alle activiteiten in het museum draaiende te houden. Deze groep van Guides & Guards staat de bezoeker te woord, bewaakt de kunst, wijst de weg en vertelt over de kunstwerken. De positieve, enthousiaste en verantwoordelijke houding maakt het bezoek voor onze gasten aangenaam en onvergetelijk.

Jouw profiel

  • Je hebt een open en actieve houding.
  • Je hebt affiniteit met hedendaagse kunst.
  • Je hebt een verantwoordelijke instelling.
  • Je bent sociaal, verzorgd en representatief.
  • Je bent gemiddeld 15 uur per week beschikbaar, waarvan minimaal één dag in het weekend en tijdens feestdagen.
  • Je bent flexibel inzetbaar.
  • Je verstaat en spreekt Nederlands.

Wat bieden wij?

  • Een flexibele en afwisselende bijbaan die goed te combineren is met een opleiding of studiopraktijk.
  • Een inspirerende werkomgeving: een mooi landgoed waar je wordt omringd door kunst.
  • Een passend salaris.

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan direct jouw motivatie en cv naar vacature@voorlinden.nl onder vermelding van ‘Vacature Guide & Guard’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.