Mei architects and planners: Medior PR & Communicatie-medewerker

Mei architects and planners in Rotterdam zoekt een Medior PR & Communicatiemedewerker voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 01-08-2024Mei architects and planners is een internationaal opererend en prijswinnend architectenbureau in Rotterdam met brede expertise op het vlak van herbestemming, stedenbouwkundige strategieën en innovatieve nieuwbouw concepten. Mei is koploper op het gebied van Paris Proof, biobased en circulair ontwerpen.

Medior PR & Communicatie medewerker

24 tot 32 uur per week

In deze uitdagende mediorfunctie ben je verantwoordelijk voor in- en externe communicatie rondom Mei. Je bent actief betrokken bij de ontwikkeling van projecten en zorgt dat Mei nog sterker op de kaart wordt gezet. In je werkzaamheden zal je onder andere actief bijdragen aan het uitbouwen van de bekendheid van het portfolio van Mei. Je creëert content in beeld en tekst voor website, pers, social media en award inzendingen en de opmaak van drukwerk en presentaties. Je assisteert bij de organisatie van events, excursies en rondleidingen. Je werkt vooral op het kantoor van Mei en je gaat regelmatig de deur uit voor bijvoorbeeld een project bezoek, video / foto opname op locatie of feestelijke award uitreiking.

Onze ideale collega

  • Heeft affiniteit met architectuur, design en cultuur;
  • Kan zich de kernwaarden van Mei eigen maken;
  • Heeft ervaring met en is creatief in het schrijven van teksten voor onder meer website, persuitingen, tenders, award inzendingen en social media;
  • Heeft oog voor detail en gevoel voor vormgeving, om commerciële presentaties en communicatie-uitingen op te maken;
  • Haalt energie uit het organiseren van bijeenkomsten en ontvangst van gasten;
  • Heeft ervaring met Adobe Creative Suite (InDesign en Photoshop). WordPress en MailChimp is een pre;
  • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands (bij voorkeur moedertaal) en de Engelse taal eveneens in woord en geschrift;
  • Heeft bij voorkeur een opleiding Marketing & Communicatie afgerond (minimaal hbo) minimaal 5 jaar relevante werkervaring.

In deze functie wordt nieuwsgierigheid, creativiteit en het tonen van initiatief gewaardeerd. Je werkt zelfstandig en ontvangt inhoudelijke input rechtstreeks van de directie. Het is in deze functie noodzakelijk dat je snel kunt schakelen, overzicht weet te houden, en over een goed verantwoordelijkheidsgevoel beschikt, zodat je (ook onder strakke deadlines) zelfstandig taken weet in te plannen en af te ronden.

Wat bieden wij?
We bieden een uitdagende job waarin veel flexibiliteit en vrijheid geboden wordt, en waarin je samenwerkt met een internationaal, jong en gedreven team. Flexibele werktijden zijn bespreekbaar. De overeenkomst kan op basis van loondienst of freelance contract worden ingevuld. We bieden een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao voor architectenbureaus. Afhankelijk van jouw ervaring ligt het salaris tussen de € 3.300,- en € 3.800,- (op basis van een fulltime dienstverband).

Binnen een gemotiveerd team van ongeveer 25 internationale professionals kan jij snel groeien. Je zal aan de hand van de 5 kernwaarden van Mei, werken aan bijzondere projecten in binnen- en buitenland, zoals het unieke houten woongebouw SAWA in Rotterdam, het Kabeldistrict in Delft of verschillende herbestemmingsprojecten in Duitsland zoals de Gasometer in Münster. Onze projecten worden regelmatig bekroond en met het hele team gevierd. Fenix I in Rotterdam heeft al meer dan 20 awards op zijn naam staan en ook SAWA heeft al vele internationale awards gewonnen. De sfeer op kantoor is informeel en dynamisch, met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en van elkaar te leren.

Reageren
Stuur zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv via onderstaande button. Alleen sollicitaties via dit online formulier worden in behandeling genomen.

Inlichtingen
Voor vragen over deze vacature kun je per mail contact opnemen met Mieke Winkel.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.