Kees de Boekhouder: Client Success Executive

Kees de Boekhouder in Amsterdam zoekt een Client Success Executive voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenBen jij commercieel, creatief, initiatiefrijk en hands-on? Met minimaal twee jaar ervaring in klantgerichte omgevingen? Dan willen we je graag leren kennen!

Kees de Boekhouder biedt oplossingen voor administratieve uitdagingen waar zzp’ers en kleine ondernemers voor komen te staan. Ons zelf ontwikkelde software platform in combinatie met de service van een persoonlijke boekhouder hebben ervoor gezorgd dat wij in korte tijd marktleider zijn geworden in ons segment.

We zoeken voor het Client Success team een gedreven

Client Success Executive

De verbindende schakel tussen nieuwe klanten en het bedrijf.
32 tot 40 uur per week

Als Client Success Executive ben je een cruciale schakel in onze groeiende Salesafdeling.

Wat zoeken we in jou?

 • Hbo-werk- en -denkniveau.
 • Minimaal twee jaar werkervaring in een commerciële omgeving.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Klant- en marktgericht denken, met een scherp oog voor kansen en het vermogen deze om te zetten in concrete groeiplannen.
 • Leergierigheid, flexibiliteit, creativiteit en een nieuwsgierige mindset.
 • Kennis van en ervaring hebben met het werken met (kleine) ondernemers is een pre.
 • Fiscale knowhow is geen vereiste, zin hebben om nieuwe kennis op te doen wel.

Jouw rol
Na een uitgebreide inwerkperiode voer je kennismakingsgesprekken met potentiële klanten, analyseer je hun behoeften en bepaal je hoe onze persoonlijke boekhouders en in-house ontwikkelde software hen kunnen helpen. Je signaleert verkoopsignalen, neemt belemmerende overtuigingen weg en stelt commercieel denken voorop.

Met een conversiegerichte aanpak bewaak je de kwaliteit van leads en het belang van potentiële klanten. Je houdt data bij in het CRM-systeem, analyseert deze en verbetert zo de dienstverlening. Je kent onze systemen door en door en legt deze duidelijk uit. Met je basiskennis van fiscale en administratieve zaken help je klanten en manage je hun verwachtingen. Naast gesprekken stel je offertes en contracten op, onboard je nieuwe klanten en zorg je voor een soepele overdracht naar de boekhouders.

Het Client Success team waardeert unieke vaardigheden en persoonlijke inbreng. Dit zorgt voor een dynamische rol met veel ruimte voor jouw bijdrage aan groeikansen, waarin flexibiliteit en aanpassingsvermogen essentieel zijn.

Voor deze functie ben je minimaal twee dagen per week op ons hoofdkantoor in Amsterdam aanwezig. De overige dagen kun je zelf invullen: werken vanuit onze kantoren in Utrecht of Rotterdam of kiezen voor een thuiswerkdag behoort tot de mogelijkheden.

Office Culture
Kees de Boekhouder bestaat uit een team boekhouders, fiscaal medewerkers, marketeers, en een HR- Product- en Salesafdeling. We werken vanuit verschillende locaties: ons eigen pand in hartje Amsterdam, een industrieel gedeeld kantoor in Rotterdam en een frisse ruimte in het centrum van Utrecht. Kees de Boekhouder zet zich in voor creatieve ondernemers en hun business en streven ernaar de beste te zijn in wat we doen.

Je werkt nauw samen met je collega’s, maar ieder kent zijn of haar verantwoordelijkheid. We hechten veel waarde aan de ontspannen sfeer op kantoor.

What’s in it for you

 • Een functie van 32 tot 40 uur per week.
 • Tijd en budget om jezelf te ontwikkelen.
 • Een goed verzorgde kantoorlunch.
 • Ontspannen werksfeer.
 • Wekelijkse sportles bij een sportschool in de buurt en een yogalesje op kantoor zelf.
 • Per twee kwartalen hebben we een borrel en twee keer per jaar een uitje / evenement met je collega’s.
 • Meerdere gezellige kantoorhonden.
 • Fijn salaris. Range tussen € 3100,- en € 3350,-, afhankelijk van je ervaring en op basis van een 40-urige werkweek.

Sounds good?

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.