Kees de Boekhouder: Boekhouder voor BV’s

Kees de Boekhouder in Amsterdam zoekt een Boekhouder voor BV’s voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: geenFounders is binnen Kees de Boekhouder opgericht als expertise tak en werkt graag samen met creatieve holdings/BV’s en kleine werkmaatschappijen. Binnen het boekhoudteam van Kees de Boekhouder zorgen wij voor fiscale en administratieve ondersteuning voor business owners die groter durven denken. We bieden een totaaloplossing voor ondernemers: de combinatie van een online tool en de aandacht en expertise van een persoonlijke boekhouder.

Boekhouder voor BV’s

32 tot 40 uur per week

Over jou
Je bent goed met cijfers én met mensen. De aangewezen persoon dus, om ingewikkelde financiële vraagstukken op een heldere manier aan je klanten uit te leggen. Je werkt graag in een hecht team, maar kan ook uitstekend zelfstandig aan de slag. Het is een pre om een achtergrond of werkervaring binnen de finance / accountancy / fiscale wereld te hebben, maar wanneer je affiniteit hebt met een van deze drie, ben je ook welkom. Ook heb je een analytische blik, ben je gestructureerd, onderzoekend én op zoek naar een leuke baan voor 32 tot 40 uur per week. Daarnaast spreek en schrijf je vloeiend Nederlands.

Jouw rol
Als boekhouder ben je verantwoordelijk voor de administratie en belastingaangiftes van onze klanten. Ook kunnen ze bij jou terecht voor het antwoord op belastingtechnische vragen, adviezen met betrekking tot bedrijfsstructuren en de werking van ons online boekhoudsysteem dat we in-house hebben ontwikkeld en beheren. Tijdens een intensieve inwerkperiode van twee maanden leren we je om met dit systeem te werken, waarna je aan de slag gaat met een eigen klantenkring bestaande uit kleine BV’s. Vanaf dan ben je voor hen het eerste aanspreekpunt binnen Founders. Je helpt hen door:

  • Hun administratie (inkomsten, uitgaven, jaarrekeningen, en dergelijke) te controleren.
  • De jaarrekeningen en balansen op te stellen.
  • Belastingaangiftes en suppleties te verwerken en te versturen.
  • Met juristen, notarissen en de Belastingdienst te contacten.
  • Met ons boekhoudsysteem te werken en dit te verbeteren.
  • Financiële vragen te beantwoorden.

What’s in it for you?
Kantoor op een unieke locatie in Amsterdam – Een goed verzorgde kantoorlunch – Ontspannen werksfeer – Wekelijkse sportles bij een sportschool in de buurt en een yogalesje op kantoor zelf – Twee kwartaalborrels en twee keer per jaar een uitje / evenement met je collega’s – Mogelijkheid tot twee weken per jaar remote werken in het buitenland – Tijd en budget om jezelf te ontwikkelen – Meerdere gezellige kantoorhonden – Een salarisindicatie van € 3.250,- tot € 4.200,- per maand (afhankelijk van achtergrond en ervaring), op basis van een 40-urige werkweek.

Over ons
Founders is de specialistische, fiscale tak binnen het team van Kees de Boekhouder. Je collega’s bestaan uit een team boekhouders, marketeers, een IT- & HR-afdeling. We werken vanuit verschillende locaties: een monumentaal pand in hartje Amsterdam, een industrieel gedeeld kantoor in Rotterdam en een frisse ruimte in het centrum van Utrecht. We zetten ons in voor creatieve ondernemers en hun business en streven ernaar de beste te zijn in wat we doen. Je werkt nauw samen met je collega’s, maar ieder kent zijn of haar verantwoordelijkheid. De sfeer op kantoor vinden we belangrijk en is ontspannen. We sluiten twee kwartalen af met een kwartaalborrel op onze kantoren en twee keer per jaar hebben we een groot staff-event.

Sounds good?

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.