Hogeschool der Kunsten Den Haag: Productieleider

De Hogeschool der Kunsten Den Haag in Den Haag zoekt een Productieleider voor 0,6 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 20-06-2024De Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) vormt samen met het Koninklijk Conservatorium, de Hogeschool der Kunsten Den Haag. Bij de KABK werken zo’n 300 medewerkers en docenten. Er studeren ca. 900 bachelor- en masterstudenten en leerlingen in de Voortrajecten. De opleidingen richten zich op een bij uitstek internationaal werkveld en is geheel Engelstalig. Studenten zijn afkomstig uit meer dan 70 landen. Het is een dynamische omgeving waar kunstonderwijs op topniveau wordt gegeven, en waar studenten beschikken over een aanzienlijke vrijheid om hun persoonlijke interesses en ambities vorm te geven. Van medewerkers wordt verwacht dat ze kennis van zaken combineren met enthousiasme, een dienstverlenende houding en affiniteit met kunst, cultuur en onderwijs.

De afdeling Huisvesting & Facilitair zorgt voor een prettige en veilige omgeving voor alle studenten, docenten en medewerkers. De afdeling beheert het hele gebouw met alle technische installaties. Vanuit één servicedesk zorgen wij dat alle ruimtes beschikbaar zijn voor het onderwijs en het gebouw functioneert en onderhouden wordt. Daarnaast organiseren we de evenementen in de academie zoals de Graduation shows, open dagen en introducties, samen met de afdeling Marketing & Communicatie.

Wegens interne doorstroming van een collega is er een vacature bij de afdeling Huisvesting & Facilitair van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) voor een

Productieleider

0,6 fte

De functie
Je geeft leiding aan en zorgt voor de uitvoering van grotere en kleinere producties, zoals de Graduation show, Open Dag, introductiedagen en andere activiteiten. Je werkt nauw samen met de afdeling Marketing en Communicatie en daarbinnen met name de projectleider; zij bedenken het programma en je werkt met verschillende collega’s aan de uitvoering. Je zorgt voor een soepel lopende productie, maakt planningen en draaiboeken, stuurt mensen aan en optimaliseert de werkprocessen. Je valt direct onder het hoofd Huisvesting & Facilitair.

In de praktijk houdt dit in:

  • Vertalen en uitvoeren van het inhoudelijk programma/concept naar de concrete productionele realisatie;
  • Aansturen en begeleiden van productiemedewerker en samenwerking met collega’s bevorderen (onder andere veiligheidscoördinator, coördinator facilitair, receptie, rental, huisvesting);
  • Optimaliseren van werkprocessen en samenwerkingen met de (onderwijs)afdelingen i.s.m. de projectleider van Marketing & Communicatie;
  • Creëren van een prettige en veilige sfeer voor bezoekers, studenten en collega’s;
  • Maken, bijhouden en uitvoeren van het productieplan en de productionele begroting;
  • Productioneel onderhouden van contact met studenten, collega’s en externen;
  • Proactief signaleren en oplossen van productionele uitdagingen.

Jouw profiel
Je hebt een opleiding eventmanagement op Hbo-niveau en/of tenminste 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een kunstonderwijs- of culturele organisatie. Je hebt sterke communicatieve eigenschappen, vindt het leuk om in een team te werken en zorgt voor een positieve werksfeer. Je bent niet bang voor een deadline en als het nodig is vind je het geen probleem zelf de handen uit de mouwen te steken. Je kijkt met een kritisch oog en ziet mogelijkheden tot verbetering. Je weet hoe je een evenement organiseert en tot een mooi eindresultaat brengt. Je communiceert helder in het Nederlands en Engels. Je weet snel je weg te vinden binnen de creatieve en soms hectische wereld van de KABK. Je kunt goed overweg met studenten en docenten en je houdt je hoofd koel in lastige situaties.

Wat bieden wij jou?
We werken in een levendige en dynamische omgeving. Je krijgt de ruimte om zelf invulling te geven aan de zeer afwisselende werkzaamheden en kansen om jezelf verder te ontwikkelen. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en werkervaring maximaal €4.582,91 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 9). Het betreft een structurele functie, waarbij gestart wordt met een jaarcontract. De cao-hbo kent een ruime verlofregeling, 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Ook kun je tegen gunstige voorwaarden deelnemen aan een ziektekostenverzekering en/of een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Informatie en sollicitatie
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Lizzy Kok, hoofd Bedrijfsvoering en waarnemend hoofd Huisvesting & Facilitair via e-mail: l.kok@kabk.nl en telefonisch, 06-42068739. Sollicitaties, vergezeld van een motivatiebrief en curriculum vitae, kunnen tot en met 20 juni 2024 worden gericht aan werving@hdkdenhaag.nl onder vermelding van vacaturenummer: 24-028.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 25 juni en 26 juni 2024.

Binnen de Hogeschool der Kunsten werken we aan een gemeenschap waarbij diversiteit en inclusie als uitgangspunt gelden. We willen dat binnen onze hogeschool het unieke van elk individu wordt (h)erkend en verwelkomd. We nodigen je daarom van harte uit om te solliciteren en zijn benieuwd naar wie jij bent!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.