de Rijswijkse Schouwburg: Medewerker Marketing

De Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk zoekt een Medewerker Marketing voor 32 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 16-06-2024Ben jij klaar om je creativiteit en marketing skills in te zetten in de bruisende theaterwereld?

De Rijswijkse Schouwburg is een centraal gelegen theater met een zaal voor 700 bezoekers, een veelzijdige kleine zaal en een gezellig theatercafé. Ons team bestaat uit ongeveer 20 vaste medewerkers en 20 oproepkrachten. Samen bieden we een podium aan professionele- en amateurvoorstellingen, verhuren we ruimtes en ontvangen we onze bezoekers met gastvrijheid hoog in het vaandel.

Onze Missie
Wij inspireren en vermaken mensen uit Rijswijk en omstreken met een gevarieerd en toegankelijk programma. Van professionele tot amateurvoorstellingen, zowel binnen als buiten het theater. Met onze diverse genres, professionele horeca en zaalverhuur, weten we zowel particulieren als zakelijke klanten het hele jaar door aan te trekken, te verrijken en te verbinden.

Wij zoeken per 1 september 2024 een energieke

Medewerker Marketing

32 tot 36 uur per week

Hier krijg je de kans om je allround marketingtalent te laten schitteren in een divers en inspirerend pakket aan werkzaamheden, van branding en PR tot (online) communicatie. Werk je graag in een klein, hecht team waar je veel vrijheid en zelfstandigheid hebt? Kan jij gas geven op die momenten die daarom vragen? Heb je een passie voor cultuur en een vlotte pen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wat ga je doen?
Als marketingmedewerker ben jij de drijvende kracht achter de positionering van de Rijswijkse Schouwburg en de promotie van al onze voorstellingen en activiteiten. Je werkt intensief samen met de marketingmanager, collega marketingmedewerker en de collega’s van de afdeling programmering. Daarnaast heb je nauw contact met de collega’s van de back-office en sales & horeca. In jouw rol combineer je grotere projecten (zoals een brochure) met doorlopende marketingactiviteiten voor al onze voorstellingen. Dankzij jouw creativiteit bedenk je eigentijdse marketingcampagnes die diverse doelgroepen naar het theater trekken. Je kunt goed overweg met het volledige Adobe pakket (dtp-werkzaamheden), Google Analytics, social media / Meta Business en vind je snel je weg in de CMS-systemen die wij gebruiken. Je schrijft pakkende teksten in het Nederlands om onze doelgroep te bereiken. Als medewerker marketing ben jij de onmisbare spin in het web die ervoor zorgt dat alle marketingactiviteiten naadloos op elkaar aansluiten en de organisatie verder laten groeien.

Wij zoeken iemand die

 • Flexibiliteit, professionaliteit en gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.
 • Verantwoordelijkheid neemt voor de coördinatie en uitvoering van publiciteit rondom voorstellingen en andere activiteiten.
 • Kennis heeft van social media en op de hoogte is van de laatste trends.
 • De website proactief up-to-date houdt.
 • Drukwerk initieert, ontwikkelt en begeleidt.
 • Vormgeving van publiciteitsuitingen verzorgt zoals flyers, banners en menukaarten.
 • Nieuwsbrieven, servicemails en persberichten schrijft en redigeert op basis van data uit onder andere ons ticketingsysteem.
 • Contact onderhoudt met andere theaters en lokale media over marketingacties.
 • Minimaal vier dagen per week werkt en beschikbaar is buiten kantoortijden voor evenementen.
 • Het leuk vindt om regelmatig voorstellingen te bezoeken, bij ons én bij andere theaters.

Wat bieden wij jou?

 • Een jaarcontract (32 tot 36 uur per week) met salarisschaal 5 conform cao Nederlands Podia.
 • Veel vrijheid én verantwoordelijkheid in een informele bedrijfscultuur.
 • Mogelijkheden voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.
 • Flexibiliteit in werktijden en locatie.
 • Een ambitieuze organisatie met een ‘work smart, play smart’ mentaliteit.
 • Onbeperkt toegang tot theatervoorstellingen in de Rijswijkse Schouwburg.

Klinkt dit als jouw ideale baan?
Wacht niet langer en stuur je sollicitatie naar ons! We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen de Rijswijkse Schouwburg nog meer op de kaart te zetten. Stuur je cv en motivatie uiterlijk 16 juni naar Nathalie Kouwenhoven, Manager Marketing, via nathalie@rijswijkseschouwburg.nl. Heb je vragen over deze vacature? Stel die dan ook via bovenstaand e-mailadres.

De Rijswijkse Schouwburg wil een grotere diversiteit in haar personeelsbestand. Mensen met verschillende achtergronden in studie, afkomst en cultuur worden nadrukkelijk uitgenodigd om te solliciteren.

Zijn we enthousiast geworden na je motivatie? Dan nodigen we je uit voor een eerste gesprek met de Manager Marketing. Mochten we daarna beide nog steeds enthousiast zijn volgt er een tweede – en tevens laatste- gesprek met de directeur en hoofd programmering.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.