Cultuur accountants: Assistent-accountant

Cultuur accountants in Nijmegen zoekt een Assistent-accountant voor 32 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 30-06-2024Wij zijn een accountantskantoor dat vooral werkzaam is voor zowel grote als kleine stichtingen uit de kunst- en cultuursector. Daarnaast werken wij voor andere non-profit instellingen. Wij controleren de jaarrekening van diverse toonaangevende instellingen. Wij hebben een informele werksfeer en wij stellen kwaliteit en werkplezier voorop. Dit alles doen wij vanuit ons kantoor in Nijmegen maar wij zijn ook veel werkzaam op locatie bij de instellingen.

Wij zoeken een assistent-accountant voor het samenstellen en controleren van jaarrekeningen.

Assistent-accountant

32 tot 40 uur per week

Wij zoeken een assistent-accountant met minimaal drie jaar werkervaring. Als assistent-accountant ben je bezig met het samenstellen en controleren van jaarrekeningen van culturele instellingen zoal theaters en festivals.

Om deze functie goed te kunnen vervullen heb je minimaal een hbo-opleiding accountancy of bedrijfseconomie afgerond. Maar als je een andere hbo-opleiding of hoger niveau hebt afgerond en interesse hebt in de functie dan vragen wij om zeker te reageren want wij staan daar ook voor open. Het belangrijkste vinden wij het dat je het vak leuk vindt en met plezier het werk uitvoert. Als je daarnaast ook leergierig bent dan is deze functie zeker voor jou van toepassing.

Wij bieden een leuke baan in een informele organisatie. Wij vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen werk en privé. Het salaris dat wij bieden is marktconform en het aantal vakantiedagen is 28.

Bij interesse vragen wij jou om je cv met korte introductie over jezelf te mailen naar erik@cultuuraccountants.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.