Codarts Rotterdam: Conciërge

Codarts Rotterdam in Rotterdam zoekt een Conciërge voor 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 21-07-2024PLAY.MOVE.EXPLORE.BECOME.CODARTS

Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die kwalitatief hoogwaardige bachelor- en masteropleidingen aanbiedt op het gebied van muziek, muziektheater, dans, circus, muziek- en danseducatie en muziek- en danstherapie.

Codarts telt ruim 1.000 studenten, met circa 65 nationaliteiten, en ongeveer 420 medewerkers. We werken op drie locaties binnen Rotterdam.

Voor de afdeling Facilitair & Huisvesting zijn we op zoek naar een:

Conciërge

36 uur per week (1 fte)

Als conciërge ben jij een spin in het web van onze facilitaire dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van onze faciliteiten en zorgt er met enthousiasme voor dat alles op rolletjes loopt. Je hebt een facilitair zintuig en weet proactief problemen te signaleren en op te lossen. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en schakel je moeiteloos tussen verschillende taken en verantwoordelijkheden.

Wat ga je doen?

 • Dagelijks onderhoud en beheer van onze faciliteiten.
 • Proactief signaleren en oplossen van facilitaire problemen.
 • Ondersteuning bij technische werkzaamheden en meedenken met monteurs.
 • Beheer en uitgifte van lesmiddelen; zoals instrumenten en apparatuur.
 • Ondersteuning bij producties en transport.
 • Eerste Hulp en Bedrijfshulpverlening (BHV/EHBO).

Een typische werkdag zou er als volgt uit kunnen zien:

Je opent het gebouw en begint de dag met een kort teamoverleg waarin de taken en prioriteiten van de dag worden doorgenomen. Met een kop koffie in de hand, krijg je de werklijsten voor die dag en bepaal je met elkaar welke klussen als eerste aangepakt moeten worden.

Na het klaarzetten van de middelen voor de eerste lessen, voer je een inspectieronde uit door het gebouw. Je controleert of alles veilig en netjes is en kijkt of er ergens onderhoud nodig is. Tijdens je ronde merk je op dat een deurklink loszit en een lamp in de gang knippert.

Je wordt plots in het Engels aangesproken door een student over een aanvraag van een basklarinet en je besluit met hem mee te lopen naar de uitleen. Je kijkt in het systeem of de aanvraag is goedgekeurd en geeft de basklarinet mee aan de student. Daarna keer je terug om de deurklink en de lamp te repareren.

Na de lunch help je iemand van productie met het verplaatsen van enkele zware apparaten naar een andere verdieping. Hierbij let je op veiligheid en efficiëntie. Ook komt er een levering binnen van nieuwe kantoorartikelen. Je controleert de levering en zorgt voor een correcte opslag.

Je voert een laatste ronde door het gebouw om te controleren of alles in orde is voor de avondploeg. Je ziet dat één van de nooduitgangen geblokkeerd is en zorgt ervoor dat deze direct vrijgemaakt wordt.

Je sluit de dag af met het overdragen van belangrijke informatie aan je collega’s die de avonddienst draaien. Met een tevreden gevoel ga je naar huis, klaar voor een nieuwe dag vol uitdagingen

Wie zoeken wij?
Codarts is op zoek naar een kandidaat die beschikt over:

 • Mbo werk –en denkniveau.
 • Bij voorkeur enige praktische werkervaring in functies in beveiliging, gebouwbeheer en/of technisch onderhoud.
 • Algemeen technische kennis en technisch inzicht.
 • Praktische kennis van de werking van de te gebruiken apparatuur en (muziek)instrumenten bij Codarts.
 • Praktische kennis en vaardigheden met betrekking tot EHBO en BHV en je hebt een geldig BHV- en/of EHBO-certificaat of bent bereid deze te behalen.
 • Je communiceert duidelijk en effectief naar de gebruikers van het pand, zowel mondeling als schriftelijk en minimaal in het Nederlands, maar bij voorkeur ook in het Engels.

De volgende competenties zijn belangrijk om de functie goed uit te kunnen oefenen:

 • Een flexibele instelling; je werkt vanuit een vaste werklocatie, maar je kunt op verschillende locaties worden ingezet en je kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit; naast dagdiensten mogelijk inzetbaar in de avonden en in het weekend.
 • Je bent hands-on en weet van aanpakken.
 • Je bent een teamspeler en ondersteunt je collega’s waar nodig.
 • Je gaat elke dag met energie en een positieve instelling aan de slag.
 • Je hebt een proactieve houding en durft buiten de lijntjes te denken om oplossingen te vinden.

Geboden wordt:
Salariëring in salarisschaal 5 (minimaal € 2.375,25 en maximaal € 3.185,00 op basis van fulltime) van de cao-hbo: afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling met uitzicht op verlenging. Arbeidsvoorwaarden volgens de cao hbo, waaronder een goede verlofregeling, een eindejaarsuitkering, fietsenplan, pensioenregeling (ABP), studiefaciliteiten, collectieve zorgverzekering.

Informatie
Voor meer informatie over de functie en de sollicitatieprocedure kunt u contact opnemen met HR via recruitment@codarts.nl.

Sollicitaties
Je motivatiebrief en cv kun je tot en met 21 juli 2024 per e-mail sturen aan recruitment@codarts.nl. Berichtgeving over de selectie vindt plaats in de week daarna.

Goed om te weten: Om de veiligheid binnen het onderwijs te garanderen, wordt van alle medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Codarts streeft naar een divers personeelsbestand. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen onze organisatie versterkt.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.