CKC & partners: Docent Saxofoon / Ensemble

CKC & partners in Zoetermeer zoekt een Docent Saxofoon / Ensemble voor 3 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 27-06-2024CKC & partners is hét centrum voor amateurkunst, cultuurparticipatie en cultuur- en techniekeducatie in Zoetermeer. Onze missie is om elke Zoetermeerder in contact te laten komen met kunst, cultuur en techniek. Jong, oud, onder schooltijd en in de vrije tijd, omdat creativiteit en verbeeldingskracht vaardigheden zijn waar je veel plezier van hebt en je tegelijkertijd steviger in de maatschappij zetten. Een bijzonder leuke klus waar we met ons team elke dag aan bouwen.

Om ons team te versterken zijn we per augustus 2024 op zoek naar een

Docent Saxofoon / Ensemble

3 uur per week

Functie
Als docent ben je onderdeel van het team Vrije Tijd en draag je met jouw inzet en expertise bij aan de realisatie van onze missie. We zijn op zoek naar een docent die met een brede blik naar muziekonderwijs kijkt en meer te bieden heeft dan het geven van instrumentale muziekles.

Een aantal van je taken:

  • Je geeft les aan individuele leerlingen en groepen, van diverse leeftijden en niveaus
  • Je begeleidt ensembles
  • Je levert een actieve bijdrage aan activiteiten buiten de lessen om (voorspeelmomenten, gezamenlijke uitvoeringen, projecten, overleg etc.)
  • Je zet jouw kwaliteiten in als musicus, docent en persoon ten bate van CKC & partners in het algemeen en je lespraktijk in het bijzonder

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een afgeronde conservatoriumopleiding saxofoon of een opleiding docent muziek met saxofoon als instrumentaal hoofdvak
  • Je bent communicatief vaardig, zowel richting leerlingen en ouders van leerlingen als richting collega’s
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed
  • Je hebt een lerende houding ten opzichte van je vak en je persoonlijk functioneren
  • Je hebt enige ervaring met arrangeren

Wij bieden je een uitdagende baan in een inspirerende, artistieke omgeving, namelijk bij hét cultureel netwerk van Zoetermeer: CKC & partners. Wij zetten ons in om mensen te inspireren met en voor kunst & cultuur!

Daarnaast bieden we je een dienstverband voor bepaalde tijd met arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de cao Kunsteducatie, salarisschaal 8 afhankelijk van leeftijd en ervaring € 2.904,- tot € 4.451,- bij een fulltimebaan (36-urige werkweek). Of een overeenkomst van opdracht als zzp’er (tarief in lijn met Fair Practice Code).

Kijk voor meer informatie over CKC & partners op www.ckc-zoetermeer.nl.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden over deze functie? Stuur dan je cv en motivatie naar Gaby Kuipers (P&O) per e-mail naar werkenbij@ckc-zoetermeer.nl. Je kunt op deze vacature reageren tot en met 27 juni 2024. De sollicitatiegesprekken worden gepland op dinsdag 3 juli (1e gesprek) en dinsdag 9 juli (2e gesprek). Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Romke Schram (Programmaregisseur) via werkenbij@ckc-zoetermeer.nl of 06-422 973 14.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.