Brutus: Onderhoudsmedewerker Brutus Garden

Brutus in Rotterdam zoekt Onderhoudsmedewerkers Brutus Garden voor een in overleg te bepalen aantal uur | Vacature voor een Vrijwillige functie | Sluitingsdatum: geenBrutus is een kruising tussen doolhof en tijdmachine, schuilkelder en lanceerplatform, laboratorium en industriële ruïne, rariteitenkabinet en denktank. Met in totaal 6000 vierkante meter aan expositieruimte is het ook een van de grootste hedendaagse kunstinstellingen van Nederland. In de voormalige havenloodsen in het M4H-gebied van Rotterdam West wordt een wereldrevolutie van de verbeelding voorbereid. Kunstenaars gaan hierin voorop. Een belangrijk onderdeel van Brutus is de beeldentuin. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers met groene vingers die ons team willen ondersteunen bij het onderhoud van deze bijzondere groene oase midden in een industriële setting.

Gezocht:

Onderhoudsmedewerkers voor Brutus Garden

in overleg te bepalen aantal uur

Gardeners
In samenspraak met het Brutus-team ga je aan de slag in de beeldentuin, een groene oase midden in een industriële setting. De werkzaamheden in de tuin zullen variëren van groot tot klein onderhoud, inclusief het zomer- en winterklaar maken, en ervoor zorgen dat de tuin er altijd tiptop uitziet voor onze bezoekers en verhuur. Ons doel is om een enthousiast team van gardeners op te bouwen die samen aan de slag gaan in de tuin.

Wat bieden wij

  • Werken met een ambitieus en enthousiast team.
  • Werkervaring in een grote hedendaagse kunstinstelling (6000 vierkante meter).
  • Een spannende locatie gelegen in het cultureel ontwikkelende rauwe havengebied van het M4H District.
  • Toegangskaarten voor de tentoonstellingen.

Wij vragen

  • Groene vingers. Je hoeft geen volleerd hovenier te zijn, zolang je maar gedreven en enthousiast bent over tuinieren.
  • Samenwerkingsvermogen.
  • Initiatief.
  • Aanpak mentaliteit.

Wij horen graag van je. Stuur een e-mail naar alec@brutus.nl met als onderwerp: Brutus Gardener. Mail ons je naam, leeftijd en een korte motivatie van drie regels en twee foto’s naar keuze.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.