Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten: Senior Managementassistent

De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) in Amsterdam zoekt een Senior Managementassistent voor 0,6 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 14-07-2024De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) omvat de Breitner Academie, de Academie van Bouwkunst, het Conservatorium van Amsterdam, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie en de Academie voor Theater en Dans. Met een breed scala aan gespecialiseerde hbo-studierichtingen op zowel bachelor- als masterniveau bereidt de AHK studenten voor op het nationale en internationale kunst-, cultuur- en erfgoedveld.

Binnen de AHK zijn de ondersteunende diensten centraal ondergebracht in het Servicebureau, bestaande uit diverse teams bij de afdelingen Concerncontrol, Centrale administratie en inkoop, Informatie- en Automatisering, Huisvesting en beheer, P&O, Communicatie, Onderwijs en Onderzoek. Je krijgt ruim honderd nieuwe collega’s bij het Servicebureau. Het geheel wordt geleid door de directeur en adjunct-directeur van het Servicebureau. Jouw team wordt aangestuurd door de Manager Operations.

Zie jij kansen liggen? Ben je gedreven, digitaal handig en heb je een sterk gevoel voor verhoudingen? Wij breiden ons team uit met een

Senior Managementassistent

0,6 fte

Wie ben jij?
Je bent energiek, vriendelijk en flexibel, kunt goed plannen en organiseren en bezit een uitstekend gevoel voor verhoudingen. Je werkt secuur en hebt sterke communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels. Je kunt goed zelfstandig werken, maar functioneert ook uitstekend in samenwerking met je collega’s in het team. Je kunt omgaan met vertrouwelijke informatie en hebt een sterk empathisch vermogen, waardoor je goed aanvoelt wat er speelt bij de directeur en adjunct-directeur, maar ook binnen de organisatie. Jij krijgt energie van afwisselende werkdagen; geen dag is hetzelfde bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Wat breng je mee?
Je hebt een relevante opleiding op MBO+ niveau afgerond en deelt graag jouw kennis met het team. Ons team is divers en jouw inbreng biedt daarop een welkome aanvulling. Je hebt (bij voorkeur) enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. MS Teams en Office hebben geen geheimen voor je en nieuwe systemen maak je je snel eigen.

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de directeur en adjunct-directeur van het Servicebureau met agendabeheer en het voorbereiden of organiseren van overleggen. Nog belangrijker, je ziet werk liggen en ondersteunt beiden naar behoefte. Ook het (online) documentenbeheer, communicatie met het hele Servicebureau, via bijvoorbeeld Teams, en digitale archivering behoren tot je taken. Bij het Secretariaat Servicebureau liggen diverse werkzaamheden. Samen met je collega’s ben je het visitekaartje van de AHK en het eerste in- en externe aanspreekpunt, via e-mail en telefoon.

Wat bieden wij?
Een fijne werkplek bij een boeiende hogeschool in het centrum van Amsterdam. De functie is gewaardeerd in schaal 8 conform cao-hbo, generieke functieomschrijving Medewerker managementondersteuning-C (minimaal € 3.091,- maximaal € 4.085,- bruto, op fulltime basis), inschaling is mede afhankelijk van opleiding en werkervaring. Er is sprake van een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, volgens de cao-hbo, zoals een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ABP-pensioenregeling, een ruime vakantieregeling, een reiskostenvergoeding, en studie- en ontwikkelingsmogelijkheden. Het betreft een contract voor een jaar, bij goed functioneren is er een mogelijkheid tot een vast dienstverband.

Sollicitatie en inlichtingen
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Edit Man in ‘t Veld, Manager Operations, via vacature-sb@ahk.nl . Voldoe je aan bovenstaande functie-eisen en wil je direct solliciteren? Jouw motivatiebrief en curriculum vitae zijn vóór 15 juli 2024 welkom bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, ter attentie van Edit Man in ‘t Veld, via vacature-sb@ahk.nl onder vermelding van ‘Vacature Senior Managementassistent’.

Stap 1 is een eerste online kennismakingsgesprek via Teams. Daarna zal een fysiek gesprek plaatsvinden op ons kantoor op de Jodenbreestraat.

Mocht jij onze nieuwe collega worden, dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.