Vrije Academie: E-mail Marketeer

De Vrije Academie in Amsterdam zoekt een E-mail Marketeer voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 17-06-2024De Vrije Academie bestaat sinds 1990 en is sindsdien uitgegroeid tot het grootste Nederlandse instituut voor onderwijs op het gebied van kunst & cultuur. We organiseren veel activiteiten: collegereeksen, lezingen, wandelingen, workshops, rondleidingen en studiedagen. Dat doen we op locatie in 50 plaatsen in heel Nederland, online via Zoom en via ons on-demand kanaal VAthuis.

Wij zoeken een ervaren e-mail marketeer die meewerkt aan het uitwerken van slimme geautomatiseerde e-mailcampagnes.

E-mail Marketeer

32 uur per week

Werk jij straks mee aan inspirerende mailcampagnes voor onze trouwe achterban in heel Nederland? Heb jij creatieve ideeën over hoe je ons prachtige product succesvol aan nieuwe leads introduceert? Draai jij je hand niet om voor het analyseren van data en loop je helemaal warm voor marketing automation? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als e-mailmarketeer ben je verantwoordelijk voor het inrichten, opstellen, verzenden, monitoren en rapporteren van (geautomatiseerde) e-mailcampagnes. Je hebt ervaring met marketing automation en het uitdenken van slimme customer journeys. Je bent praktisch ingesteld, maar duikt ook graag in data en weet hoe je die kunt omzetten in de juiste strategie.

Je weet hoe je leads werft en opwarmt met gepersonaliseerde en relevante content. En je hebt ideeën voor campagnes om van deze leads loyale ambassadeurs te maken.

Kortom; je helpt actief mee om onze mailcampagnes en leadgeneratie naar een hoger niveau te brengen.

Hier herken jij jezelf in:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal één jaar ervaring met marketing automation software (ervaring met Salesforce Marketing Cloud is bonuspunten);
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Commerciële en resultaat gedreven instelling;
 • Affiniteit met data: meten is weten;
 • Interesse in kunst en cultuur is een pre.

Wij bieden
Een leuke functie waarbij je nauw samenwerkt met alle afdelingen binnen de Vrije Academie. De afdeling Marketing heeft een belangrijke positie binnen onze organisatie waarbij snel en veel geschakeld wordt met de afdelingen Programmering en Planning. Je komt te werken in een informele omgeving waarin je samenwerkt met betrokken en gemotiveerde collega’s.

Naast een fijne werkomgeving, bieden we je natuurlijk ook passende arbeidsvoorwaarden:

 • Je komt te werken op ons kantoor in de Negen Straatjes, hartje Amsterdam;
 • Een passend salaris, afhankelijk van je werkervaring;
 • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband (40 uur);
 • 8% vakantiegeld;
 • Gezamenlijke lunch op kantoor;
 • Vanuit thuis werken is bespreekbaar;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Gratis deelname aan onze activiteiten (m.u.v. reizen).

Stuur je CV en motivatie vóór 17 juni t.a.v. Lottie Backes.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.