Venduehuis: Medewerker Front Office

Venduehuis in Den Haag zoekt een Medewerker Front Office voor 24 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 01-06-2024Het Venduehuis Den Haag (1811) is het oudste veilinghuis van Nederland. Met meer dan 40 kunst- en antiekveilingen per jaar is het Venduehuis toonaangevend in Den Haag, Nederland en daarbuiten. Onze expertisegebieden variëren van Oude Meesters tot Moderne en Hedendaagse Kunst, van Boeken tot Juwelen en Zilver, van Aziatische kunst, Etnografie tot Design en Meubelen.

Ben jij onze nieuwe collega bij de Front Office bij Venduehuis Den Haag, het oudste en een van de meest gerenommeerde veilinghuizen van Nederland ? Zorg je er met jouw toekomstige collega’s voor dat alles achter en voor de schermen perfect verloopt? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste

Medewerker Front Office

24 tot 40 uur per week

In deze positie sta je de klanten en inbrengers van Venduehuis Den Haag te woord via telefoon, e-mail en in persoon en zorg je ervoor dat zij alle informatie ontvangen die zij nodig hebben. Daarnaast ondersteun je onze kunstexperts door het uitwerken van taxatierapporten en de diverse administratieve werkzaamheden die komen kijken bij het reilen en zeilen van een veilinghuis.

Ben je klantvriendelijk, blijf jij rustig onder soms wat hectische omstandigheden en spreek je naast perfect Nederlands ook een woordje Engels? Wij zien graag je CV en motivatiebrief tegemoet! Deze kan je sturen naar hr@venduehuis.com, waarna wij contact met je op zullen nemen.

Wat wij zoeken:

 • Goede contactuele eigenschappen en een servicegerichte instelling,
 • Ervaring met persoonlijk klantcontact, met voorkeur in een soortgelijke functie
 • Flexibiliteit en goed kunnen multi-tasken
 • Ervaring met Word en Excel
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift, liefst redelijke kennis van de Engelse taal
 • Minimaal MBO-niveau
 • Bereidheid om een paar keer per jaar in de avonduren en in het weekend te werken

Deze vacature is voor een parttime of fulltime functie, minimaal 3 dagen per week. De invulling van de dagen geschiedt in goed overleg. Hiernaast ben je een paar keer per jaar aanwezig op kijk- en veilingdagen, die in het weekend of in de avonduren kunnen vallen. Ruim van te voren wordt dit in overleg met je gepland.

Wat wij bieden:

 • Een competitief salaris, met goede secondaire arbeidsvoorwaarden
 • Een afwisselend takenpakket
 • Een mooie werkplek in hartje Den Haag
 • Uiteraard een geweldig team met gezellige collega’s, die je leert kennen tijdens leuke borrels en events!

Direct soliciteren? Mail dan naar hr@venduehuis.com

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.