Veilinghuis Peerdeman: Inschrijver Catalogus

Veilinghuis Peerdeman in Utrecht zoekt een Inschrijver Catalogus voor 16 tot 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 21-06-2024Veilinghuis Peerdeman is gevestigd in Utrecht en organiseert veilingen van kunst, antiek en design. Ons team bestaat uit 15 medewerkers. Er zijn vijf veilingen per jaar.

We hebben ruimte voor een extra

Inschrijver Catalogus

16 tot 40 uur per week

Als inschrijver krijg je aan het begin van je werkdag een grote diversiteit aan objecten toebedeeld. Hiervan maak je omschrijvingen met richtprijzen voor onze catalogus.

  • Je hebt inhoudelijke kennis van het brede spectrum dat ons veilinghuis aanbiedt, of je hebt de potentie & achtergrond om er snel alles over te leren.
  • Je hebt een goede Nederlandse schrijfvaardigheid, je bent computervaardig en kan relevante informatie snel online vinden.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent goed georganiseerd en werkt consciĆ«ntieus.

Er zijn mogelijkheden voor twee tot vijf dagen per week (16 tot 40 uur) met alles wat er tussen zit. De werkzaamheden vinden plaats in ons veilinghuis in Utrecht op werkdagen van 09.00-17.00 uur op contractbasis inclusief vakantiedagen, vakantiegeld en pensioenopbouw.

We bieden een prettige werkomgeving, een bevlogen team met leuke collega’s, en een marktconform salaris.

Heb je interesse in deze vacature?
Stuur dan voor 21 juni een e-mail met motivatie en CV naar: vacatures@veilinghuispeerdeman.nl ter attentie van Niek Montanus.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.