Van Dooren Advies: Trainee Fondsenwerving

Van Dooren Advies in Amsterdam zoekt een Trainee Fondsenwerving voor 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Traineeship | Sluitingsdatum: geenAl bijna 40 jaar is Van Dooren Advies (VDA) het bureau op het gebied van fondsenwerving voor uiteenlopende opdrachtgevers uit de culturele, maatschappelijke en zorgsector. Door de jaren heen hebben we talloze organisaties geholpen met het optimaliseren van hun wervingsstrategie, positionering, organisatiestructuur en hebben we financiële middelen opgehaald voor aansprekende projecten.

Recente opdrachtgevers zijn Theater Meervaart, Nationaal Slavernijmuseum, Stichting De Buurt, Amsterdam Museum, Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie, Prinsengrachtconcert, Eye Care Foundation, De Toneelmakerij, Rosa Spier Huis, Museum Prinsenhof Delft en Tergooi Ziekenhuis.

Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een

Trainee Fondsenwerving

32 uur per week, startdatum augustus 2024, indien mogelijk eerder

We bieden een dienstverband voor zes maanden met de intentie tot verlenging, met een basissalaris en reiskostenvergoeding.

Functieomschrijving
Je gaat binnen het team aan de slag als trainee. Dit houdt in dat je ondersteunend meedraait op verschillende projecten. Samen met het projectteam help jij van het project een succes te maken. Enerzijds word je aan de hand genomen door onze adviseurs, anderzijds krijg je waar mogelijk veel ruimte voor eigen initiatief. Je kunt al snel aan de slag met onderzoek, het schrijven van stukken en voorbereiden van meetings intern of met onze klanten. Je krijgt een interne coach zodat we jouw ontwikkeling samen kunnen monitoren en waar nodig bijsturen.

VDA is een kleinschalige organisatie met grootse ambities. We werken voor spraakmakende opdrachtgevers en uitdagende projecten. Om die reden is het belangrijk dat je houdt van snel schakelen, het een uitdaging vindt om overzicht te houden als je aan meerdere projecten meewerkt en niet bang bent om nieuwe dingen te leren.

Wie zoeken we?
Zowel studenten die op het punt staan hun bachelor- of masteropleiding op hbo- of wo-niveau af te ronden, als professionals die een carrière switch willen maken. We zoeken naar kandidaten die zich herkennen in de volgende kwaliteiten:

  • Hart voor cultuur en/of maatschappij: met stip op één staat dat je je graag inzet voor kunst, cultuur, gezondheidszorg of andere maatschappelijke projecten.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal: zowel mondeling als schriftelijk; je komt goed uit je woorden en vindt het leuk om overtuigend te schrijven.
  • Sociaal: als trainee werk je samen met steeds wisselende teams van collega’s en onderhoud je ook soms contact met onze klanten en/of financiers.
  • Groot inlevingsvermogen: om mensen te overtuigen moet je jezelf kunnen verplaatsen in een ander.
  • Enthousiast: je bent in staat om mensen mee te nemen in je enthousiasme.
  • Zelfstandig: je vindt het leuk om zelf dingen uit te zoeken en vraagt om hulp als je er niet uit komt.
  • Beschikbaar: je bent minstens zes maanden als trainee inzetbaar, voor gemiddeld 32 uur per week.
  • Opleiding: bachelor- of masteropleiding op hbo- of wo-niveau.

Ben je geïnteresseerd?
We moedigen graag iedereen aan om te solliciteren ongeacht achtergrond, gender, leeftijd en seksuele oriëntatie.

Stuur je cv en motivatiebrief (maximaal 1 A4) naar Lilian van Wijngaarden op lilian@vandoorenadvies.nl.

Heb je eerst nog vragen? Bel dan 020 530 40 30 en vraag naar Lilian.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.