Tryater: Productieleider

Tryater in Leeuwarden zoekt een Productieleider voor 0,8 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 14-06-2024Tryater is hét meertalige theatergezelschap van Fryslân en maakt deel uit van de landelijke culturele basisinfrastructuur. We spelen ruim 270 groot- en kleinschalige voorstellingen per jaar, voor zo’n 25.000 bezoekers: kinderen, jongeren en volwassenen. Met Leeuwarden als uitvalsbasis zie je ons in heel Fryslân en ook daarbuiten. In theaters en dorpen, in scholen en op locatie. We brengen nieuwe verhalen, dicht op de huid van ons publiek. Met alle ervaring op zak sinds onze oprichting in 1965 en met alle inspiratie en energie van het jonge talent waarmee we werken.

Om het team dat aan de producties voor volwassenen werkt te versterken zoekt Tryater een Productieleider. Deze werkt onder anderen nauw samen met het hoofd Productie en het hoofd Techniek, onderhoudt nauw contact met acteurs, samenwerkingspartners en anderen en draagt zo zorg voor de professionele realisatie van onze voorstellingen.

Productieleider

per 1 september 2024, voor vier dagen in de week (0,8 fte)

Taken en verantwoordelijkheden
Je houdt je bezig met onder meer:

  • het opstellen van repetitieplanningen en draaiboeken;
  • het doorlopend informeren van en communiceren met acteurs en het artistieke team;
  • het plannen, bijwonen en notuleren van productievergaderingen; – het aansturen en coördineren van het productieproces.

De taken en verantwoordelijkheden hangen altijd af van de aard en grootte van een project. Dit maakt het werk heel afwisselend en dynamisch!

Jouw profiel:

  • Je bent assertief, open en communicatief;
  • Je bent flexibel: je bent bereid om in het weekend en in de avonduren te werken;
  • Je ziet in elk probleem een uitdaging, en weet deze ook inventief op te lossen;
  • Je weet prioriteiten te stellen en overzicht te houden en je bent in staat rust te bewaren in complexe situaties;
  • Je bent goed bekend met Word en Excel;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
  • Je beheerst de Friese taal op zijn minst passief, of bent enthousiast hierover meer te leren.

Werkervaring in een functie als deze of een opleiding in die richting worden gewaardeerd maar de functie staat ook open voor mensen die op een andere manier de benodigde vaardigheden hebben geleerd en/of mensen die zich op dat punt nog aan het ontwikkelen zijn.

Met onze voorstellingen spreken we een brede doelgroep aan. Daarom zien wij diversiteit ook graag terug in ons personeelsbestand. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker.

Wat biedt Tryater?
Wij bieden een inspirerende werkplek met ontwikkelmogelijkheden in de toekomst. Tryater is een dynamische organisatie, met fijne collega’s en een informele werksfeer.

De functie is voor vier dagen in de week, de dagen waarop je werkt zijn in overleg. Tryater hanteert de CAO Theater en Dans, de functie van Productieleider valt in schaal 6. We bieden een contract voor een jaar met bij goed functioneren zicht op verlenging en op termijn een vaste aanstelling.

Ben je enthousiast geworden naar aanleiding van deze vacature? Stuur dan voor 15 juni 2024 je cv met korte motivatie naar info@tryater.nl.

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Ekko de Bakker (hoofd Productie) via e.debakker@tryater.nl.

Er zullen twee sollicitatiegespreksronden zijn. De eerste gesprekken vinden plaats op 20 en 21 juni, de tweede gesprekken vinden plaats op 24 of 25 juni. Op 27 juni is er een gesprek over arbeidsvoorwaarden e.d. Zet deze data vast in je agenda!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.